onsdag den 28. april 2010

Småtterier

Ligesom mange af jer derude kan jeg ikke sidde uden noget mellem hænderne ret længe ad gangen.

Desværre er det oftest at det jeg sidder med aldrig bliver færdigt, for jeg er for impulsiv og utålmodig; hopper i gang med et nyt stykke håndarbejde “bare fordi”, drevet af nye farver og materialer.

Og ofte fordi det jeg sidder med ikke er tænkt igennem; hvad skal jeg med det, hvad skal det ende ud i – og ville jeg ha´ købt det hvis det hang i et butiksvindue???

Denne gang er jeg gået i gang med noget småt. Noget jeg mangler. Noget der er til at overskue, og noget jeg er pænt sikker på jeg kommer til at bruge, måske allerede i weekend´en hvis jeg er heldig.

016

Kald det bare en lappeløsning, men jeg tror det bliver godt.

Sekskanterne skal blive til den fineste lille clutch, om alt går vel. Det er i sandhed et småtteriarbejde, for lapperne er allerhøjst 3 cm brede, og dét levner altså ikke meget plads til sømrum.

Men se nu de fine detaljer fra skattekisten

017

Ritrådene må I selv sortere fra i fantasien. Det kommer alligevel til at højne æstetikken en smule når de forsvinder.

Nu mangler jeg snart bare at bestemme mig for foerstof og lukkemekanisme – og *Presto!* … ny taske til weekend´ens konfirmationer.

Så kan jeg jo altid sidde og holde den lidt koket for munden

3 kommentarer:

Eva sagde ...

Sødt lille småtteri-projekt.

Jeg nyder at have et konfirmationsfrit år,- det er så dejlige fester, men vi har været til SÅ mange, så et enkelt år uden er helt ok.

Onkel Anne sagde ...

Hehe netop det med at springe fra projekt til projekt kender jeg alt for godt. Og nogle idéer når ikke længere end til hovedet :)

Men super fin clutch du har bedrevet :)

mette b sagde ...

Nu troede jeg at jeg havde patentet for de-små-og-store-ufærdige-projekter-som-afløses-af-nyt-og-spændende-projekt.
Jeg er vild med din lappeløsning og glæder mig til at se den færdig - hvis du altså ikke finder på noget nyt inden weekenden??

Klem fra
mette