onsdag den 27. januar 2010

Heldiggris

- det er mig :-)

Med posten i dag ankom de to fineste, farveglade, detaljerede collager jeg længe har set. Til mig! Nåja, og måske en lillebitte smule til Søren og pigerne også, men jeg vælger altså lige at fokusere på mig her.

Det er den sødeste, sjoveste, skøreste kvinde helt nede i bunden af Jylland der har lavet dem til mig - og kun fordi jeg vistnok lyste lidt grønt af misundelse da jeg så dem hun selv havde til at hænge på stuevæggen i sommers.

001002

Jeg har sagt det før, og nu siger jeg det igen: Hiphip hurra for www´s fortræffeligheder! Hvis det ikke var for indernedded, havde jeg aldrig lært Karina at kende.

Og dét ville have været en skam!

Tak, Karina. Ikke kun for collagerne, men også for de daglige smil på Facebook, al den underholdende ping-pong og en herlig overnatningsmulighed i Det Synnejyske :-)

5 kommentarer:

Tine sagde ...

Herlig collage fyldt med spræl! :-)

Kirsten sagde ...

Jeg synes de er geniale, Tine. Jeg er bare SÅ glad for dem - og mangler nu bare at finde det perfekte sted at hænge dem :-)

Karina sagde ...

Oh De Nada, Ma friend BB!!

( Er lidt misundelig på dit dejlige overskud til at blogge....det er vildt sjov læsning...især hvis man har en lille smule billedlig fantasi som mig) :))
/K

Kirsten sagde ...

Karina, for filan kone! Du skal da bare i gang :-)

Det ER nemlig sjovt - og kræver ab.so.lut intet overskud. Faktisk synes jeg det GIVER overskud i sidste ende.

C´mon - Get with the program! Jeg melder mig som fast læser Mette Wuns! ;-)

Linda sagde ...

Farverige fotokollager, der gør én glad og får lyst til en stor portion sommer. Gerne snarest.