lørdag den 23. januar 2010

Help wanted!

Søren er blevet så begejstret for sin nye vest, at næste bestilling allerede er afgivet. Men for filan da!

Er der nogen derude der ved hvor jeg kan finde et mønster på en anorak i størrelse “granvoksen mand”?

Jeg kunne vel strengt taget godt lave et grundmønster selv, men helt ærligt; så kommer staklen da til at vente længe på den anorak. Tid er ikke dét vi har allermest af, så hvis jeg kunne kravle under hvor gærdet er højest, ville det altså være fedt.

Anyone…???

9 kommentarer:

Pernille sagde ...

mønsterkataloget i den lokale stofbutik??

Kirsten sagde ...

Hehehe, Pernille :-)

Dét ville da være det åbenlyse sted at kigge - men jeg er en utålmodig sjæl når det kommer dertil, så jeg håbede på en *hokus-pokus* løsning, så jeg kunne komme til at se (eller måske endda downloade) et mønster så´n en helt umulig lørdag aften...

Stof&Stil har KUN børnemodeller, så de kan ikke hjælpe mig - men jeg må vel væbne mig med det dersens tålmod, og se hvad jeg kan finde ud af hos den lokale stof-pusher mandag formiddag :-)

Pernille sagde ...

Jeg tror desværre bare det er lettere at finde børne eller små fikse damemodeller på nettet... de der store robuste herrestørrelser er der nok ikke helt samme afsætning for :)

En fugl i hånden... sagde ...

Elsebeth Gynther bogen til voksne har et fedt enkelt anorakmønster til voksne mænd så vidt jeg husker... Men det hjælper jo kun, hvis du har eller kan skaffe bogen... Jeg har den (i det værelse, hvor den bette pt sover... Skal gerne tjekke for dig i morgen eller mandag, hvis det er (har nemlig gæster hele dagen i morgen)...

Hilsen Helle

Christina Skarø sagde ...

Elsebeth Gynthers bog for voksne.. ellers har jeg en gammel bog liggende, der skal du dog selv tegne mønstret op på ternet papir.. det gider man ikke vel? ellers ved jeg det ikke, Kirsten..

Kirsten sagde ...

Pernille: Jeg tror desværre du har ret...

Helle + Christina: I har huleme fat i en pointe dér! Elsebeth er da svaret :-) Må på biblioteket mandag formiddag så, for jeg har desværre kun 5-12 års bogen... Tak for tippet! :-)

zpiffen sagde ...

Håber det lykkes for dig. Må jeg spørge hvor " den lokale stof-pusher" er? Synes godt nok det er et trist udvalg der er i Br. Slev.

Kirsten sagde ...

Det er det denondelyneme også, Zpif! Jeg "plejer" altså at køre helt til Aalb (Stof&Stil), men i en snæver vending er det Modestof i Aabybro Centret. De har ikke et stort udvalg, men man KAN være heldig... :-)

Brønderslev har jeg droppet som mulighed for flere år siden :-(

hjemmemortil9 sagde ...

Kan bare tilslutte mig Elsebeth Gynthers bog med voksenmodeller - det ka godt være de er enkel og simple - og i retrostil - men for pokker de er anvendelige!! Og se om du ikek kan nå at få den bog brugt - FØR den bliver lige så efterspurgt som den til de små... jeg har købt min for bare sølle 80 kr. på www.pensum.dk for knap 6-7 mdr. siden...HELD OG LYKKE med at få gang i anorak-syning!