lørdag den 16. januar 2010

Når man mindst venter det

Vi er begyndt at spekulere i fastelavnstøj herhjemme – og sikkert ikke et sekund for tidligt. Pigerne når nemlig at altid at ombestemme sig tre-fire gange inden den endelige beslutning tages.

I år har jeg gjort noget jeg aldrig har gjort før; jeg har lånt inspirationsbøger, så pigerne måske kunne få lidt flere og lidt anderledes idéer end dem vi hidtil har kørt med.

Vi har egentlig været vidt omkring: Der har været mavedansere, indianer, der har været en enkelt skotte imellem, politipige, tiger, et utal af hekse og prinsesser og indiske dansere – for bare at nævne nogle stykker.

Jeg syntes måske bare vi manglede et lidt bredere perspektiv, så jeg gik på biblioteket.

001

Hmmm…

Fokus er blevet flyttet. For mig, i hvert fald.

Pigerne formår sagtens at se de sjove, fantasifulde idéer der er at finde i bøgerne – for det er de virkelig, mange af dem. Denne her for eksempel:

002

Bademode á la 1920´erne. Dén var jeg da aldrig kommet på selv, og den er jo sjov. Ikke?

Mit problem er at jeg ikke kan se ud over ham her:

004 003005 

Sprællemanden anno 1983. Jamen bevares, han er da sikkert både sød og charmerende (og han har været villig til at stille op som både Colgate-tube og romersk soldat, og dét har da også noget at sige!), men jeg kan ikke abstrahere fra ham.

Det er ganske umuligt. Jeg sidder simpelthen og småfniser af frisuren.

Undskyld…

3 kommentarer:

Sille sagde ...

Hvor er han dog fiiin. Min søster var Colgate i 89 (eller deromkring) og hun havde lidt samme slags genstridige hår. Det kræver looket åbenbart.

Kirsten sagde ...

Hahaha :-) Jamen så er dén udelukket, for det er der altså ingen af tøsebørnene der har ;-)

Anne D sagde ...

Jamen han er da heller ikke til at få øjnene fra. :-)