fredag den 24. juli 2009

Regn, regn, regn

I stride strømme, s´gu. Vi er lige kommet hjem fra en miniferie til det Synnejyske, og billeder blev der altså ikke taget mange af. Udsigten var for det meste á la dette her…

031

Vi havde planlagt fire dage, og det var såmænd også sådan det endte – og I skal endelig ikke tro, at vi ikke hyggede os, for dét gjorde vi. I stor stil. Vi havde bare ikke vejrguderne med os, og som følge deraf blev det mest til campingpladshygge, med gode spil og hygge under teltdugen.

Vi var heldige. Himlen åbnede sig for alvor den første nat vi var der, men ikke en dråbe fik vi ind. Naboer til alle sider pakkede sammen dagen derpå; vred deres soveposer og smed tøjet i store, sorte sække inden de tog hjem. Jeg var glad for vores telt inden vi tog afsted, men dén morgen var jeg lykkelig for det! :-)

024

Vi lever altså også lidt småluksuriøst, dér. Plads er der nok af, og så længe man gider have traileren med bagefter bilen hele vejen ned ad E45, kan man jo have alt det bras med man ønsker. Det gad vi godt, så bord og stole, store luftmadrasser, dyner og puder, tøj, service og et udvalg af ungernes legetøj kunne snildt være der. Kom ikke her… ;-)

Vi endte altså med at være rigtig glade for at have slæbt alt det habengut med, når vi nu endte med at være inden”dørs” det meste af tiden. Det var nok blevet en lang ferie hvis vi bare skulle have kunnet klare os med et spil kort og vores fantasi… Det var kun da det skulle pakkes sammen igen, at jeg fik lidt sved på panden ;-)

028

Men inden vi tog hjem, hyggede vi altså max! Og i de enkelte timer der var, hvor regnen ikke slog mod ruden, var der tid til både swimmingpool, leg og almen hygge.

008

001  026

Den skønneste oplevelse på vores lille ferie var dog den, der var helt og aldeles uplanlagt hjemmefra. Dagen før vi tog afsted lå der pludselig besked på vores allersammens bedste ven, Facebook, fra en af Sørens gamle kolleger.

Karina, som han måske sammenlagt har talt med ansigt til ansigt i omkring 40 minutter (!) - men som vi har haft en hel masse aldeles ufornuftig og infantil sjov med på FB - mente da overheleho´det ikke at vi kunne køre så langt ned i landet uden at komme indenom hende og familien. Nixen bixen.

Grill, rødvin og overnatning indendørs var et must, ellers var vi nogle kyllinger! ……..sagde hun. “Øhmmmn, jam´n såeeh, jow altså, hvis I virkelig mener det…”

Og sådan blev det så. Blind date i Vojens, med Karina og hele familien. Og det var bare sjovt og rart fra start til slut. Der var god mad, sjov og snak, musik, børneleg fra start til slut og rigtig meget hygge. Faktisk så meget at vi først kom i seng kl. 02.15, og dét med en lillebitte rødvinsbrandert på.

Tænk, at man kan være så heldig – at få dén slags oplevelser også, kun på grund af et telt og en indernedforbindelse :-)

Ingen kommentarer: