onsdag den 18. november 2009

Føj for den lede…

Jeg har netop erfaret (tak Facebook, min kontakt til verden udenfor) at de næste fire år i Jammerbugt Kommune – for det hedder den altså, min hjemkommune – bliver under en venstremand som borgmester, og et dansk folkefæ som viceborgmester.

Ydrk! Hvordan bortforklarer man lige dén? Så skulle jeg fandeme ha´ slæbt mig afsted ved knoerne i går alligevel… Shame on me!

3 kommentarer:

Pernille sagde ...

Nå der endte den :( Det virkede lidt som valgets gyser, da Ungersvenden og jeg i aftes sad og så valg.

Med sine 15 år har han pludselig fået en smule interesse for politik og mente vi alle skulle stemme på Enhedslisten. Jeg kunne kun komplimentere ham for sit valg, der tydeligvis grundede i omtanke - også selvom det var noget nedslående for ham når kommune efter kommune tonede frem uden den mindste lille mandat for "hans" parti.

Til gengæld kan jeg ikke lade være med at tænke, at med det knebne flertal, der vist var for din nye borgmester og samme vice, må det alligevel være begrænset hvor meget skade, de kan nå at lave...

Håber jeg :)

Kirsten sagde ...

Jeg håber du har ret, Pernille. Og ja, ét sølle mandat til forskel mellem fløjene burde give nogen ligevægt ...meeeen, det ville nu ha´ været skønnere om vægtskålen var tippet til den anden side ;-)

mette b sagde ...

Ja, det er da sandelig en sorgens dag...