søndag den 13. september 2009

Så tæt på…

Jeg er et lykkeligt menneske. Vi er nær målet nu, at det næsten er til at få tårer i øjnene over.

I present to you; Ze Coolest Littlest Batzhroom Ever!

007Det eneste der har fået lov at bestå badeværelsestesten; toilettet. En kraftig rengøring, et nyt bræt- et voila! Nåja, blandingsbatterierne har også fået lov at blive genbrugt, men derudover blev vores “discount-makeover” pludselig temmelig omfattende…

006Ze New Shower; komplet med glasbyggesten og cool mosaikhylde til afsætning af shampoo og diverse.

008

La Piece De Resistance! Sørens mosaikvæg med indbyggede hylder. Hvor fedt er dét lige??! Jaja, så mangler vi lige at få pyntet lidt op, og fundet nogle kurve/kasser der rent faktisk passer dertil, men giv tid, giv tid. Vi når det hele før eller siden :-)

Jeg véd godt at den opmærksomme læser nu sidder og tænker “Jamen, der er jo ikke noget loft!”… men det er en detalje, kære venner. Vi kan bruge det nu, og så skide være med det loft. Dét har vi forøvrigt bestemt os for at vi ikke selv gider lave, så det kommer min far og gør for os. Han kan alligevel gøre det på den halve tid af hvad vi skulle have brugt, så hvorfor ikke drive rovdrift på mandens talenter??!

Jeg synes Søren er sej. Han har lavet et nyt badeværelse – et fedt ét tilmed, og jeg skal ikke længere kigge på skovsøer med åkander overalt. Han er s´gu min helt :-)

2 kommentarer:

Anne sagde ...

Hvor er det dejligt for jer, Kirsten, det er ikke let at leve uden badeværelse.
Men efter billederne at dømme, så har det være slidet og besværet værd, det er blevet et lækkert rum.
Jeg bliver aldrig træt af sort og hvidt, det er en klassiker af de bedste...

Kirsten sagde ...

Dét er det, Anne. Jeg elsker også det rum nu :-)