mandag den 24. september 2012

All in!

Jamen; jeg ved godt jeg har skrevet det før ...og i virkeligheden er min største frygt, at jeg er én af dem, der skal slås med yo-yo vægt hele mit liv* - men det skal blive løgn, skal det!
 
Så nu starter vi (læs; jeg) igen. Fordi jeg har prøvet kostomlægning, motion og alt det andet fornuftige så. mange. gange. før. - men jeg ender altid med at falde i vandet før eller siden, og tage nærmest det hele på igen.
 
Som regel er det noget med en sommerferie, en stribe af julefrokoster eller bare for megen travlhed der rammer mig, og så glemmer jeg al sund fornuft for en tid. Og når det første kilo alligevel er røget på, hvad skader det så med en lille pose lakrids, eller en cola efter aftensmaden? Hver aften... De næste fjorten dage...
 
*Flovhed...*
 
Man kunne ønske sig en rygrad af og til.
 
Nu har jeg gjort noget andet. Jeg har investeret i Bibelen.
 
Spis maven flad af Charlotte Hartvig, ISBN 9788712045649
 
Om det virker? Jamen, det må I da vente med at få at vide.
 
Normalt er jeg jo som sådan ikke typen der tror på at løsningen findes i en bog - men efter at være blevet mere end overbevist af Allan Carr, må jeg jo krybe til ikke-ryger-korset og erkende at en bog faktisk kan være vejen frem. Den 23. december kan jeg holde 1års jubilæum med ubesværet åndedræt, og jeg takker hr. Carr (og Inga, der anbefalede mig bogen) i mit stille sind hver gang jeg går gennem en ildelugtende røgsky.
 
Hvis den der med maven også virker, så bli´r jeg s´gu bibliotekar. Eller prædikant.
 
_____________________________________________________________________________
 
*...når man altså lige ser bort fra de ting jeg virkelig frygter; højder, alt for tidlig død, alt hvad der kan bringe farer i nærheden af mine kære - og stegt lever med bløde løg.

2 kommentarer:

hulebo sagde ...

Okay - hvis du ender med at skrive, at den virker, er jeg den næste, der trykker put-i-kurv!

Pernille sagde ...

På mig virker den.
Og så tror jeg i øvrigt at vi er forskellige, og den sikkert ikke virker på alle :)

I øvrigt har jeg besluttet at drikke cola i dag...