Naarhj, så let gik det ikke – men jeg nåede det s´gu! Tolv muffins færdige, og om… fire minutter ringer uret igen, og så er jeg færdig med det kagebageri. For i dag, altså. Hip hip hurraaaaaaaaah! :-)
Jeg har ikke prøvet dem før, men de ser da ret lovende ud de Daim-muffins, gør de ikke?
Opskriften til cirka 12 styk kommer her, hvis du skulle ha´ lyst…
- 4 Daim bar
 - 75 g valnødder
 - 2 tsk bagepulver
 - 1 dl sukker
 - 1 æg
 - 50 g smør
 - 3 dl mel
 - 2 tsk vanillesukker
 - 1 dl mælk
 
Smelt og afkøl smør, og rør det derefter godt med sukkeret. Pisk derefter ægget i.
Hak valnødder og 3 Daim bar, og bland dette i melet.
Bagepulver og vanillesukker sigtes i æggemassen, herefter tilsættes mælk og det melede fyld.
Fordel i muffinforme, og bag ved 175 grader i 15 minutter. Drys de lune muffins med den sidste hakkede Daim bar.
Velbekomme :-)
1 kommentar:
Mums:)
Send en kommentar