Naarhj, så let gik det ikke – men jeg nåede det s´gu! Tolv muffins færdige, og om… fire minutter ringer uret igen, og så er jeg færdig med det kagebageri. For i dag, altså. Hip hip hurraaaaaaaaah! :-)
Jeg har ikke prøvet dem før, men de ser da ret lovende ud de Daim-muffins, gør de ikke?
Opskriften til cirka 12 styk kommer her, hvis du skulle ha´ lyst…
- 4 Daim bar
- 75 g valnødder
- 2 tsk bagepulver
- 1 dl sukker
- 1 æg
- 50 g smør
- 3 dl mel
- 2 tsk vanillesukker
- 1 dl mælk
Smelt og afkøl smør, og rør det derefter godt med sukkeret. Pisk derefter ægget i.
Hak valnødder og 3 Daim bar, og bland dette i melet.
Bagepulver og vanillesukker sigtes i æggemassen, herefter tilsættes mælk og det melede fyld.
Fordel i muffinforme, og bag ved 175 grader i 15 minutter. Drys de lune muffins med den sidste hakkede Daim bar.
Velbekomme :-)
1 kommentar:
Mums:)
Send en kommentar