mandag den 15. juni 2009

Sådan!

008

Efter dagens lettere forfjamskede start, har jeg nu bestemt mig for, at verden er et meget bedre sted at være hvis jeg bare sidder stille i sofaen med et nyt nørkleri mellem hænderne, og med Little People Big World kørende på fjerneren.

Der kører nu alligevel et nyt brød i maskinen nu – med dejkroge i. Nu håber jeg bare det bliver godt…

2 kommentarer:

Mette sagde ...

kan du ikke forklare mig noget? jeg vil så gerne vide, hvorfor stoffet skal ries? og hvorfor man ikke bare kan tape det på?
Hilsen en doven én:-)

Kirsten sagde ...

Kære dovne.

Jamenaltså... måske er det også i nogle tilfælde fint nok bare at tape det på, men jeg kan altså bedre lide "den gamle" metode her. Jeg synes stoffet fæstnes bedre, og det er nemmere at trække det lidt tættere til skabelonen de steder der kunne være brug for det.

En anden grund er også, at tape efter lidt tid har tendens til at blive "dovent". Det bli´r ritråd altså ikke, og har man f.eks. gang i et stort arbejde der tager en del tid (en superpude eller et tæppe - eller en teltdug!) KUNNE man godt komme til at køre træt i det, og komme til at lægge det fra sig i en måneds tid. Eller tolv. Og så er det rart at skidtet ikke er faldet fra hinanden når lysten melder sig igen.

Bare derfor lissom.

Kærlig hilsen Brevkassen ;-)