torsdag den 4. juni 2009

Mmmh… Sommer!

Det er stadig sommer ved Vesterhavet. Ikke så voldsomt som i pinsen, men dog alligevel. Tag dén, Voldborg & Co!

002

Der er stadig varmt nok til bare sommerben og jordbærkoldskål til lækkermunde, og dét er i orden. Vi nyder såmænd også stadig smagen af sidste sommer når vi trænger til noget koldt at drikke…

003

I aften tager vi hjemmefra, og gør som pølserne fra Langeland; “vi deler os, gør vi”. Der er sommerafslutning i 1.klasse, med bålhygge ved Nols Sø, leg og hygge, så selvfølgelig skal vi med. Søen og dens smukke omgivelser er et af mine absolutte yndlingssteder på denne jord, og helt perfekte rammer for en hyggeaften med børn og voksne.

I børnehaven er der afslutningsfest for de store børn der skal starte i skole efter sommerferien, så dér skal vi sør´me også have en stafet ind. Så må man jo dele familien i to lejre for en stund, men det går også nok. Hvis vi er heldige er festlighederne i børnehaven færdige halvtidligt, for så fortsætter Agnes og undertegnede ned til søen, og slutter os til Asta og Søren.

Det bliver en god aften, det er jeg sikker på. Måske endda bedre end i går, selvom den er svær at toppe, hvis man spørger pigerne…

017019

Det er såmænd slet ikke skidt at bo så tæt på Blokhus, at det kun tager omkring 10 minutter at køre ned efter desserten :-)

Ingen kommentarer: