mandag den 15. juni 2009

Det lønner sig

Alt det arbejde vi har lagt for dagen det sidste stykke tid begynder nu at bære frugt. Både i overført betydning og helt bogstaveligt.

Forældre og svigerforældre kom forbi i går, for at hjælpe til med den sidste afretning af terrassen og med slæbning af sten. Nøj, hvor det hjalp! Nu mangler der kun omkring 10 kvm og en kant af herregårdssten, og så er den færdig, den længe ventede terrasse.

003

Det bliver så fint, og selvfølgelig er jeg allerede i ånden ved at indrette den med store krukker, flotte blomster og hjemme-snedkererede bord-/bænkesæt. I næste uge regner jeg med at en af os tager turen til Brønderslev, for der ligger et stenhuggeri der skal forvandle nogle af vores store flotte natursten til parasolfødder der skal lægges ned mellem fliserne på udvalgte steder. Hvorfor pokker skulle vi købe når vi nu kan lave selv??!

Vi havde en hyggelig dag i går (men stresset, for hunnen da!), og fik lavet alt det vi skulle. Og så mæskede vi os med jævne mellemrum, i både hjemmebagt brød, godt pålæg og den frugt der høstes for skiltemaleriet

001

Jeg elsker jordbær! Det gør vi allesammen, og nu er sæsonen her endelig så nu går vi amok i bær. Pigerne fik alle dem de kunne spise i går, og Asta fik endda jordbær til morgenmad i dag. Bare fordi vi kan :-)

I eftermiddag skal resten af de antracitgrå fliser lægges, og så krydser jeg fingre for tørvejr de næste par dage også, for herregårdstenene skal støbes fast i kanten. Det må godt blive snart…

2 kommentarer:

Liselotte sagde ...

Hvor ser det bare hamrende godt ud, Kirsten - det bliver da vildt godt. Tillykke med det foreløbige resultat :-)

Kirsten sagde ...

Taktak. Den indbyder jo i dén grad til hygge, kaffe og snak, den terrasse :-)