fredag den 19. marts 2010

Årh manner…

Der er denondelynemig minimalistisk i vores stue lige nu!

Med hjælp fra mor Karen tømte jeg i dag stuen for A L T , med undtagelse af de store tunge ting som Søren bliver nødt til at hjælpe til med.

Nu står mågestel, Le Creuset´s samlede udvalg, bøger, cd´er, printer, musikanlæg, dvd´er, fonduesæt, vinglas, urtepotter og meget, meget andet inde på altmuligværelset og “pynter”. Jeg ville gerne fotodokumentere – men jeg kan ikke huske hvor jeg lagde kameraet…

I morgen skal stuegulvet slibes ned. Det bliver ganske givet et støvhelvede, men det er nødvendigt. To hundes skarpe kløer gør en ting eller to ved et fyrretræsgulv, og det er pænt træls at få træfliser i fødderne herinde hver og hveranden dag.

Forårskuller har ramt, og nu vil vi have lys og luft omkring os. Tak.

5 kommentarer:

Liselotte sagde ...

Det bliver dejligt... når det er gjort :-)

- rigtig god weekend :-)

KDS sagde ...

Sweet Jesus!!!

Kirsten sagde ...

Takker Liselotte - og i lige måde :-)

Karina: Oh yes.......

Miss.Møllebo sagde ...

Vil gerne høre hvor meget det støvede, da min søn inden længe skal have slebet sit stuegulv?
Rigtig god weekend.

Kirsten sagde ...

Miss.Møllebo; dén er svær at svare på...

Det kommer jo an på hvor éns egen grænse ligge for "lidt" og "meget".

Det kommer også an på hvad det er din søn skal ha´ slebet af. Er det gammelt fernis, eller er det et oliebehandlet gulv med lettere rå overflade? Vi har prøvet begge dele, og det er to vidt forskellige oplevelser, skulle jeg hilse og sige.

Men jo. Det støver - og det støver nok til at en støvmaske er skøn hvis man ikke kan lide følelsen og lugten af støv i næsen omkring et døgn efter behandlingen...

God arbejdslyst til ham :-)