onsdag den 10. marts 2010

Hip hurra for skattefar, som er så sød og rar!

Endelig, endelig, endelig fik jeg samlet både mod og digital signatur på ét og samme sted, så jeg kunne konstatere at jeg slet ikke behøvede have grimme tics ved øjet igen i år.

Vi bliver ikke rige. Langt fra. Til gengæld ender vi med et samlet overskud på omkring kr. 1.000,- og dét er altså bedre end et rap i røven med en våd badebro!

Hurra for os. Hurra for skattefar. Og hurra for, at vi nu ikke skal droppe planer om hverken ny sofa, skabe til stuen eller hønsegård.

Jæj! :-)

8 kommentarer:

Groovymama sagde ...

Han har også være 'rædddi' gavmild her... (- dog har min mand endnu ikke fået tjekket sin opgørelse - men, han mener den går nogenlunde i 0....)og straks tænkte Mutter sommerferie og sofa - mens manden har hentet brochurer om carporte...tsk tsk, mænd!!!

Kirsten sagde ...

Ja, *tsk, tsk* må da vist være ordene... Altså! ;-)

zpiffen sagde ...

tsk! Her blev det til en lille restskat. Kunne jeg vælge, tror jeg jeg tog carporten i stedet for restskatten. ;0)

Kirsten sagde ...

Hahaha, Zpif! Se, dét er da logik der er til at forstå. Jeg kan godt forstå dig ;-)

Trods vores beskedne samlede overskud er jeg lykkelig. Jeg ved godt der findes mennesker i et fjernt, fortryllet land der får både 10 og 20.000 tilbage - men ikke her. Jeg er bare glad for ikke at skulle af med så mange penge som sidste år :-)

Groovymama sagde ...

Muahahaha....ja, se bare - nu får jeg jo også helt lyst til en carport ...dejligt med sådan et lyst sind, zpiff...;-)

Karina sagde ...

hihihih.....carporte!!

Kolorista sagde ...

Hej Kirsten - du var lige min virtuelle reminder om at komme ind og få hakket af, indberettet kørsel, tjek-tjek-tjek i div. bokse - ktjiiiiiing - dejlige 10 af de store ind på kontoen (manden slap m. at skulle af med et par hundredlase...) - der er glæde i det lille hjem - jeg holder nemlig heller ikke af rap m. våde broer, så deeeeet... Kh Lisbeth

Kirsten sagde ...

Karina: Jaah, vi kommer vidt omkring herinde ;-)

Lisbeth: 10 stk??! Goddammit, du er en lykkens pamjulefis. Tillykke med det :-)