lørdag den 6. marts 2010

Nu er det nu

Eller, det er i hvert tilfælde lige om lidt, at Ikea åbner i Aalborg. Jeg ved godt at det sikkert ikke er særlig spændende for jer der længe har haft én lige om hjørnet, men for mig er det stort.

Godtnok har det været hyggeligt med heldagsture til Århus, men af og til temmelig svært at få passet ind i logistikken med bringe-hente-børn, arbejdstider og what-not.

Aalborg er kun en lille time væk. Jæj!

Der står mange ting på ønskelisten allerede – og heldigvis er Søren helt med på at der skal handles ind. Bigtime.

Jeg vil ha´ to i forlængelse af hinanden, vil jeg.

Ud med det gamle skab med blyindfattede glaslåger, der alligevel er i overhængende fare for at styrte sammen hver gang jeg sætter endnu en skål eller et ildfast fad derind. Dét kan en gang maling alligevel ikke klare, uanset om det så ville blive nok så kønt, det gamle skab.

Sofa skal vi også ha´. Jeg får nok ikke lige overtalt husbond til en rød én af slagsen, men der er plads til diskussion omkring det, tror jeg. De gamle sofaer er tæt på den visse død, efter grov behandling fra to hunde der ligger helt tæt op ad både os og møblerne hver aften.

Med de store møbelindkøb skulle det undre mig meget, om der ikke lige faldt lidt ekstra pynt, godter og helt uundværlige ting og sager i Ikeaposerne også på vej gennem butikken.

Nu er der så bare tilbage at håbe, at skattefar ikke ribber os til skindet i den kommende tid…

4 kommentarer:

Jane sagde ...

Jeg glæder mig også til Ikea åbner i Aalborg. Ja jeg har nærmest glædet mig i lang lang tid nu og nu er det snart, jubii :-))

Lisbeth sagde ...

Jeg skal helt klart også derned og "kigge". Vi skal snart bygge til huset, og så er det altså nemt, at vi ikke skal bruge hele dagen på en IKEA tur, når børnenes nye værelser skal indrettes og gøres alderssvarende

Britta sagde ...

Det er SÅ skønt at få sin "egen" IKEA!
Her i Odense har vi jo haft verdens mindste i rigtig mange år, men de havde alligevel sjælent hvad man skulle bruge, så stor var lykken da de endelig gik igang med at bygge en ny og KÆMPE stor udgave.
Og hvor jeg dog nyder bare lige at køre derover - bor nemlig kun 2 km derfra :-)
Så tillykke til jer deroppe nordpå!

Kirsten sagde ...

Det bli´r så skønt, så skønt, så skønt, d´damer! :-)