onsdag den 24. marts 2010

Advarsel!

Indlægget her er dybt infantilt, useriøst og måske endda en smule frastødende. Hvis du mener du ikke kan klare det, så luk for lortet.

Vi har hund. Hunde, faktisk. Hanhunde, med stort H. Det er åbenlyst for enhver når man ser deres opførsel, for de fører sig frem som kun medlemmer af manderacen kan.

Zpif skrev om det den anden dag, og jeg kunne ikke lade være med at trække på smilebåndet samtidig med at jeg følte med hende. Klokkeværket dér, det kan være stort i både fysisk og overført betydning.

Jeg har som så intet imod at en hanhund opfører sig som The Baddest Motherf***** In Town. Fint med mig, dét kan jeg klare.

Dét jeg ikke ret godt kan klare, det er at skulle se på julepynten hele året rundt…………

002

Hvis du tør, så klik på billedet for optimalt udsyn.

Jeg elsker mine hunde, men helt ærligt: De dadler er sim.pelt.hen ikke til at overse. Og kønt, dét er det ikke!

Hvis du nu synes jeg er for meget, så pris dig bare lykkelig for at jeg ikke satte kameraet på macro-funktion…

9 kommentarer:

Julie sagde ...

Ha ha........ forstår dig godt.
Vi har også 2 hanhunde, de er så begge blevet kastreret i håb om at de kunne lade være med at lette ben........ Det kan de så ikke, vores planter er stadig visne på det nederste stykke og jeg skal stadig vaske tøjet på tørrestativet et par gange. ;o)

Maria sagde ...

HA HA HA HA HA HA HAAAAAAAA - så det er dérfor man får hanhunde kastereret ;-)

KH M.

Garn, hund & kat sagde ...

tjaaa--- man vælger da blot en langpelset race så er man ude over at skulle se på nogen intime dele hos hveren han eller dame hunde ;-)

Kirsten sagde ...

Julie: Uff... Det med strinteriet holder vores heldigvis udenfor. Thank God. Til gengæld bruger de pænt meget tid på at spille op til hinanden, og tjekke hvis muskler og testosteronniveau der er højest...

Maria: Yep, netop derfor. Blandt andet...

Garn, hund & kat: Præcis. Og heldigvis er vores store basse mere langhåret end den lille. Det kan jeg meget bedre klare at se på - det er lissom ikke lige så påtrængende, vel?

;-)

mette b sagde ...

Hahaha! Kan du ikke sy, strikke eller hækle en lille diskret pose de kan være i??
KH Mette

Kirsten sagde ...

Harharharharharh!!!!! Helt igennem fed idé, Mette. Kommer du så og påmonterer den??? ;-D

zpiffen sagde ...

Thank God, så kan man ikke se Psyko´s når han ligger ned. Forstår slet, slet ikke hvordan de kan være så lange, at de kan hænge helt der ud. Har i varme i gulvet? Måske hunden skulle ligge et lidt køligere sted?!

Fruen på gården sagde ...

....Er så glad for vores labrador er en tæve... hi hi hi. Forstår dig godt - fo rkønt er det ikke.
Stort smil herfra.

Kirsten sagde ...

Zpif: Jeg fatter det altså heller ikke helt - men de er ikke bare lange, de er S T O R E. Håber ikke selvtilliden vokser proportionelt med dadlerne, for dét kan kun ende i noget lort...

Fruen på gården: Der er mange fordele ved en tæve, og dét der er én af dem. Enig!