onsdag den 17. marts 2010

Farvel til tykke!

Som “man” nok har kunnet læse lidt mellem linierne her på bloggen i den sidste tid, har jeg langt om længe taget en sund beslutning.

Dén har jeg taget før, men uden at være i stand til at holde ved. Det skal blive løgn denne gang, skal det.

Jeg gider ikke være tyk mere. Jeg vejer A L T for meget, og har gjort det siden Asta kom til verden.

Dengang var det et resultat af et stofskifteproblem der gjorde at jeg tog 35 kg på under graviditeten, og jeg havde massive problemer med stofskiftet et par år efter så at tabe dem var umuligt. Ikke næsten umuligt, men helt umuligt.

Det gik jo over ved hjælp af den moderne verdens medicinressourcer, men motivationen manglede stadig. Jeg havde nok mentalt indstillet mig på at jeg ikke kunne tabe mig, så jeg gjorde ikke noget synderligt for at forsøge.

My bad.

Nu har jeg været overvægtig i ni år. Enough is enough. Jeg gider ikke mere.

Det bliver garanteret et langt, sejt træk at komme af med de 20-25 kg jeg gerne vil tabe, men jeg skal nok nå dertil denne gang. Det har jeg bestemt mig for denne gang. Jeg vil fandeme.

Jeg får aldrig min ungpigekrop igen, men skide så også være med dét.

Hvis jeg til gengæld får mere energi, større bevægelsesfrihed, større udvalg på tøjhylderne, mere selvsikkerhed når det kommer til mit udseende og en glæde ved at have gennemført, så bliver jeg glad.

Farvel til tykke!

Billedet er lånt her – selvom jeg godt kan se at kvinden jeg lånte det af har et lidt andet syn på sagen end jeg.

10 kommentarer:

mette b sagde ...

SÅDAN! Og nu er der ingen vej tilbage, for VI ved det!!!
Jeg ønsker dig alt godt med tabet (kan man sige sådan?)og hvis du finder de vises sten, må du gerne dele. Men mon ikke det handler om den der traver med livsstilsomlægning og mere motion?
Det er fannerme en flot beslutning, Kirsten!

Lisbeth sagde ...

Du siger ikke farvel til en masse, du siger velkommen til, til en masse :-) Held og lykke med det

Miss.Møllebo sagde ...

Godt initativ, bare hæng i og lykke og held på vejen. kommer der en sten så springover den lad den ikk vælte dig. du er sejgere en du tror.
m. kærlig hilsen Anne-Lise

Jytte sagde ...

Skønt at du sådan har taget beslutningen !
Jeg selv ville også blive så pæææn af at tabe 20 - 25 kg, men jeg er svag :o/

Kirsten sagde ...

Mette B: Det er nemlig sådan det er. Nu er det sagt højt, så jeg har passeret "the point of no return". Dét er i orden :-)

Og til jer alle: Tak for opbakningen. Hep lige lidt i det skjulte, hva´?! ;-)

Kolorista sagde ...

Hej Kirsten - sej, sej, sej beslutning - jeg hepper gerne både skjult og offentligt! You go girl! Glæder mig til at høre hvordan det går med projektet. KH Lisbeth

Tina Liel sagde ...

SÅDAN Kirsten! Bare vent - det er ikke så svært som det lyder. Har selv tabt mig rimelig meget for et par år siden. Sport er rigtig vigtig - ved ikke om du allerede har en sportsgren du holder af ellers er der diverse sports dvder og power walking. Jeg har også haft gavn af at bytte to af dagens måltider ud med morgenmad. Det vil sige Kellogs K eller lignende. Hvis du ønsker ideer vil jeg gerne hjælpe dig. Held og lykke!

Kirsten sagde ...

Lisbeth: Takker! Når jeg når målet, kan det være jeg sender dig et mooner-foto. Dét tør jeg ikke nu. Tror slet ikke man kan mms´e i bredformat?!? ;-)

Tina: Taktak. Mht sporten håber jeg jo helt vildt på Zumba, men indtil da er det power walk. Jeg er ikke god til at løbe. Endnu - men jeg håber det kommer.
Tak for tippet med morgenmaden. Jeg gør det faktisk allerede, men nu kan jeg så se sort på hvidt at det faktisk også har en virkning. Dejligt! :-)

Eva sagde ...

Hep, hep! Jeg skulle måske følge med? Det overvejer jeg lige...

Garn, hund & kat sagde ...

pøj pøj med projektet - for nogen virker det at motionere, for nogen at droppe fedt, for andre at droppe sukker.

Jeg håber du finder den vej som virker for dig og så fortæller det til inspiration for andre - held og lykke med projektet :-)