lørdag den 6. marts 2010

Hot eller Not?

Fakta er jo, at jeg trænger til at tabe omkring 25 kg. Jo, jeg gør.

Der røg 35 (!) kg på første gang jeg var gravid, pga stofskifteproblemer (det vil jeg altså ha´ med, for det er bare unfair hvis folk går og tror at jeg har ædt mig til alle de kilo. S´gu!).

Nu starter der Zumba op i nærheden. Mon ikke jeg er at finde på bagerste række, som hende der absolut ikke kan styre grovmotorikken, og sveder som et svin?

Det tror jeg huleme.

6 kommentarer:

Karina sagde ...

Det billede havde jeg vist ikke betalt for :O)
Jeg kan anbefale at prøve 40 g kulyhdrat-"kuren"/kostomlægningen.
Vi smed begge 7-10 kg :))) Og nu siger du så:"men I trængte jo ikke til det!?" Sådan en pølse kan skjules ;), siger jeg bare.

Kirsten sagde ...

Hmm... Jeg har i dén grad godt af motionen, Karina - og skide så være med om jeg ikke bli´r den mest elegante på gulvet. Det kan jeg godt leve med, bare det bli´r sjovt - og effektivt! :-)

Signe sagde ...

Jeg vil så gerne prøve det zumba. Tror lige det er noget for mig. Selvom jeg også bor i det nordjyske, er der desværre for langt.
Rigtig god fornøjelse.

Kirsten sagde ...

Jeg tror det bli´r SÅ fedt, Signe - og så synes jeg forøvrigt at det er rigtig dejligt, at man kan betale pr. gang man deltager, i stedet for at skulle købe et 3-måneders kontingent eller lignende.

Jeg véd bare at med to børn, aften- og døgnarbejde og livet i almindelighed, så bliver det sikkert ikke hver gang jeg kommer afsted. Men jeg vil forsøge, vil jeg. I hvert tilfælde hvis det viser sig at være så sjovt, som jeg tror det er :-)

Eva sagde ...

God fornøjelse. Det ser rigtig sjovt ud.
Selv taler jeg dagligt med mig selv, om det ikke er NU, jeg skal tabe de 15 kg., der bestemt ikke pynter. Jeg ved, hvad der skal til. Luk munden og ryst på hovedet, når du bliver fristet. Spis (meget) mindre. Så er den der.
Det er bare MEGET sjovere at købe tøj til str. minus 15 kg. Basta.

Kirsten sagde ...

Nemli´, Eva! Dén snak har jeg også jævnt tit med mig selv. Desværre ved jeg også at det kræver hårdt arbejde at tabe de s**** kilo, så jeg har længe hængt lidt i bremsen. Jeg håber Zumba hjælper på det :-)