lørdag den 13. marts 2010

Der er lys i lampen, lillemor…

I går gik det op for mig, at vi 100 meter længere henne ad vejen har fået … *ehmm…* …”etablissement” i byen.

Altså.

Egentlig burde jeg jo være ligeglad med hvordan storbarmede Katja tjener sine penge, og jeg skal ikke gøre mig til dommer over om hun helst vil tjene dem ved at “forkæle gentlemen i hyggelige omgivelser”, men:

Skal hun absolut gøre det hér???

Jeg bliver altså lidt hønserøvsagtig omkring munden kan jeg mærke.

Snerpet? Måske. Men helt ærligt: Hvordan ville du have det, hvis du kunne se de røde lamper blive tændt ganske få huse væk fra dit? (Og tro ikke at det bare er noget jeg finder på – der er s´gu røde lamper i vinduet, og tunge, røde velourgardiner for lige at gi´ indtrykket af ekstra hygge!)

Jeg ved bare, at jeg ikke vil kunne lade være med at tænke på hvad der foregår derinde. Og med hvem! Og det er jeg helt ærligt helst fri for.

……………

Update lidt senere: Søgte lige lidt på nettet (kald det bare pervers nysgerrighed), og hun hedder fand´me Katja. Iflg annoncen i hvert tilfælde.

Aarh, come on; dét er da sjovt!

9 kommentarer:

mette b sagde ...

Ja, jeg er sikker på at min mund også ville ligne en hønserøv, hvis lille Tapdrup skulle huse storbarmede Katja...
Og hvad forklarer man sine døtre??

Godt, at Søren er hjemme...

Kirsten sagde ...

Hahaha! Ja, jeg er også pænt glad for at han er hjemme, Mette :-)

Og præcis: Hvad filan forklarer man sine børn, hvis snakken begynder at gå?

Henny sagde ...

Jeg tror også, jeg ville snerpe til i den situation. Når man så ved, at mange af de kvinder, der arbejder i den "branche" er handlede, er det svært sætte et positivt spin på.

Pernille sagde ...

Jo det er pænt sjovt, og jeg kan selvfølgelig sagtens sidde her og kunne rumme det hele... og tænke tanken om, at jeg nok ville have det værst, hvis jeg kendte bilen, der stod og ventede udenfor...

Anonym sagde ...

Det er jo julepynten som trækker!!

Kirsten sagde ...

I siger jo præcis det som jeg tænker, d´damer. Jeg synes altså det er underligt at have "byens bedste horehus" så tæt på - og af mange grunde.

Også den du nævner, Anonym ;-)

Karina sagde ...

For et par år siden, var der også sådan en "sød dame" lidt længere ned ad vejen....det skal siges at den vej vi bor på starter med et navn og går over i et andet :O)hehhee og hun boede i nr. 9 (som os), og da vi engang havde bestilt en blikkenslager, troede han at det var dér og ringede på hos hende istedet :))))
Om hun fik noget lavet, spørger du!? I dont know......hiihihhi

Susanne (nabo) sagde ...

Gad vide hvad for en stakkels skæbne der er sat ind i det hus?

Mange prostituerede i Danmark er piger fra øst, der decideret er solgt (traficcing)

Jeg har for nylig læst "Et glas mælk, tak" (kan anbefales) og herefter bliver de sjove kommentarer altså ret u-sjove.

Iøvrigt tjener sådan en kvinde mindst tre formål. At en eller flere mænd tjener penge på hende - at visse mænd kan få lettet "trykket" samt (nok så vigtigt) at andre "normale" kvinder har fået en, man kan sammenligne sig med og føle sig højt højt hævet over.

Kirsten sagde ...

Jamen, jeg er grundlæggende enig med dig, Susanne.

Jeg synes heller ikke det er sjovt. Overhovedet.

I første omgang blev jeg bare lidt overrasket over at "butikken" åbnede her i byen, men jeg kan godt se nu at det jo ER steder som her de åbner generelt. Langt uden for lands lov og ret, med diskrete parkeringsforhold for mændene og hvor ingen kender Katja.

For Katja er ikke stolt over sit arbejde, det er jeg slet ikke i tvivl om. Katja har heller ikke "valgt" det selv, for havde hun et reelt valg ville hun helt sikkert være blevet tandplejer eller skolelærer i stedet, ligesom alle os andre.

Jeg er uenig med dig ét sted - men bange for at du nok har lidt ret alligevel:

Jeg føler mig ikke hævet over Katja.

Jeg kan godt finde på at gøre lidt grin med det hele, men det er altså mest p.g.a.de gustne stoddere der frekventerer hende, selvom de i mange tilfælde sikkert har både kone og børn derhjemme.

Jeg har lidt ondt af Katja. Jeg ville ønske for hende at hun havde haft bedre muligheder i livet, eller styrke nok til at bryde ud af det hele - men fordømme hende, dét gør jeg ikke.

Det håber jeg faktisk ikke der er mange der gør - men jeg tror du har ret...