fredag den 3. april 2009

Åh, så godt...

Jeg undskylder på forhånd. Dette indlæg kan godt gå hen og blive lettere forvirrende og usammenhængende, men bær over med mig...

Jeg er så lettet i dag. Eller, jeg har det lidt blandet, men jeg er mest lettet. Jeg fandt mig selv i en situation i går, hvor jeg følte at jeg ville svigte uanset hvad jeg gjorde. En loose/loose-situation, om man så må sige.

Jeg følte jeg skulle vælge mellem at svigte en masse unge jeg holder ufattelig meget af, eller min familie - som jeg selvfølgelig også holder ufattelig meget af. Jeg følte jeg skulle vælge mellem kvalitetstid extraordinaire med de unge på arbejdet - eller en begravelse for Sørens søde, gamle farfar. Jeg var ikke klar til at vælge, for begge dele var en once-in-a-lifetime ting, og valget ville ikke kunne gøres om.

I dag er jeg lettet. Skønne mennesker på arbejdet gjorde det nemt for mig. Det blev løst med en ændring i en tidsplan der ellers ikke var sådan at ændre på, og med en flybillet. Og nu føler jeg ikke længere knuden i maven, og er meget, meget glad for at jeg kan tilgodese begge begivenheder.

Det kan altså lade sig gøre, at være to steder på én gang. Tak for det :-)

2 kommentarer:

Pernille sagde ...

Vi ender i dem igen og igen, de situationer, med svære valg.
Hvor er det lækkert når der så står mennesker parat til at hjælpe og få løst knuden.
Jeg blev helt glad af at læse dit indlæg :)

Kirsten sagde ...

Det er nemlig superskønt, ja det er så! :-)