søndag den 19. oktober 2008

Med udsigt til... kaos og hygge

Endnu en dejlig dag er gået. Morgendagen venter lige om lidt, med udsigt til oprydning i pigernes klædeskabe...........

Det er dét der er kaos-delen, hvis nogen ellers skulle være i tvivl. De tøser vokser jo, som om de blev betalt for det. Jeg synes ikke det er ret mange uger siden jeg sidst kunne gå turen ned til Astas bedsteveninde med posevis af aflagt tøj, men nu må vi så til det igen.

Det ville være løgn, hvis jeg sagde at jeg glæder mig til lige netop dén arbejdsopgave i morgen. Det plejer at tage enormt lang tid, og som regel er hele stuen inddraget til bunkesortering. *Suk!*

Heldigvis skal vi ikke ud og investere helt vildt i nyt, for vi er også glade aftagere af brugt tøj, så der ligger kassevis af tøj derhjemme, som pigerne endnu ikke var store nok til sidst jeg ryddede ud. Måske er vi heldige at finde nogle godter deri denne gang.

Men, heldigvis er der balance i tingene. Når jeg har kæmpet mig gennem bjergene af tøj i morgen, tager jeg mig nemlig en en familiefri aften.

Yep! Der er læsegruppe i morgen, og jeg glæder mig. Det er dét, der er hygge-delen, og det bliver skønt. Jeg er helt vildt spændt på hvad vi får for af "lektier" til næste gang. D´damer er nemlig fabelagtigt gode til at holde på hemmeligheder, så der er ingen der ved en hujende fis om hvad det bliver.

Jeg synes det er så skønt, at der er nogen der gider tage stilling til, hvad jeg skal læse. Jeg selv bliver nemlig nemt så vægelsindet, når jeg står på biblioteket. Der er for mange bøger der frister - og nogle gange er der ingen bøger der frister. På denne måde véd jeg, at jeg får læst noget. Det er ikke altid noget godt, men så har man i det mindste taget stilling.

2 kommentarer:

Pernille sagde ...

Åh hvor jeg kender det der med at stå på biblioteket og ikke kunne se skoven for bare træer.
Jeg er nået dertil, hvor jeg opsnapper titler rundt omkring (mest fra andre der har læst), bestiller på nettet for at hente og på ingen måde behøve at begive mig ind i løvens hule...

Kirsten sagde ...

Jeg har det lidt ligesådan med biblioteksbesøg.

Med læsegruppen er det bare skønt; syv ud af otte gange overlader man beslutningen til en anden, og det er faktisk vældigt berigende. Det er nemlig langt fra altid, at man selv ville have disponeret ligesådan, og man får læst en masse bøger man aldrig har hørt om før, eller ville have frasorteret af den ene eller den anden grund - og vi går glip af mange gode bogoplevelser på den bekostning, skulle jeg hilse og sige :-)