lørdag den 13. november 2010

Jeg er her endnu…

Jeg er bare brugt ovenpå den første uge på job. Jeg har haft masser at fortælle om, men overskuddet har været i minus og søvntrangen i plus.

Men det er dejligt! Jeg er i dén grad blevet kastet ud på dybt vand, og har nu taget de første, famlende svømmetag ind mod sikkert land.

Ikke meget er blevet som jeg havde regnet med i det nye job. Jeg havde regnet med at skulle ind på et eksisterende syværksted og bare “i gang” med det samme. Jeg havde regnet med at det træ-/snedkeriværksted der lå ved siden af var lidt udenfor mit domæne, men at jeg kunne benytte det til maleri og deslige når trangen kom over os.

Øhmm, det blev så lige lidt anderledes dér.

Nu er syværkstedet inddraget til psykologkontor p.g.a. pladsmangel – og i stedet råder jeg over et snedkeriværksted under ombygning. Maskinerne står for at skulle ud, og over den næste tid skal jeg så have et rengøringsfirma, et par malere, nogle gulvfolk og “de små grå” sat i gang, når jeg skal til at indrette fra Nulpunktet. Der skal tages stilling til hensigtsmæssig belysning, møblement, opbevaringsmuligheder og grundlæggende behov i et kreativt multiværksted.

Hep!

001

De første fire dage her har jeg været fuldstændig støvbelagt på udenpå og indvendigt af at gå og rydde op og rydde ud i værkstedet. Ud over alle de infomøder jeg har skullet til, er min tid nemlig gået med en spæd start på indretning af værkstedet – og for catan, der er et pænt materialelager, altså. Det er opbygget over mange år, og det er O M F A T T E N D E. Som i kæmpegigantiskmegamonster stort.

I have died and gone to krea-heaven!

Og så er der så mange søde, imødekommende og gennemført rare mennesker derude. All good people, både personale og klienter. Og ingen af dem vil jeg gå nærmere ind på her, af hensyn til personlivets fred og hvad har vi. Det forstår I godt, det ved jeg.

Jeg tror det bli´r så godt…

Og ved I hvad? Nu vil jeg nyde det er weekend!

2 kommentarer:

Eva sagde ...

Det lyder som en stor mundfuld med nogen lidt vanskelige startbetingelser. Men også spændende og udfordrende.

God weekend-afslapning.

Kirsten sagde ...

Hvor lyder det altså fedt for dig ;-) det må være ET KÆMPE arbejde der ligger foran dig, men sikkert skønt alligevel... tænk at få lov til at indrette som DU har lyst til det skal være, fedt ;-)))