mandag den 15. november 2010

Hvad hovedet er fuldt af…

Hollaop, hvor bli´r man altså træt i sit bette hovede og temmelig omfangsrige korpus af sådan en mandag.

Det er S V Æ R T at starte som ny på en arbejdsplads, og først skulle forholde sig til fire timers teammøde om alle teamets klienter, for så bagefter at skulle rode, regere og træffe beslutninger omkring dét der skal ende med at blive mit værksted.

Vi taler både rent praktisk, i form af at træffe beslutninger omkring hvilke håndværkere der skal ind over og i hvilken rækkefølge. Vi taler økonomisk, for budgetterne skal jo også overholdes. Vi taler logistisk, for hvad skal flyttes ud for at håndværkerne kan komme til – og hvad skal ind, for at klienterne stadig kan benytte værkstedet? Og sidst, men absolut ikke mindst, taler vi fremtidsvisionært; hvad skal der til, hvad får vi brug for, hvilke hensyn skal der tages og hvor meget skal vi gabe over?

Jeg kørte direkte fra arbejde til zumba. Dét var godt. Fysisk udfoldelse til glad musik var lige hvad jeg havde brug for, ovenpå en lang dag med tankevirksomhed.

Og nu mangler jeg vel egentlig kun de tre K´er for at gøre dagen komplet.

Kys, kaffe og korssting.

1 kommentar:

Onkel Anne sagde ...

Hvor er det dejligt at læse, at du er i gang! Altså selv om det er hårdt, så er det bare så fedt, at du nu kan skrive DIT værksted!