torsdag den 21. august 2008

Kom, november

Det er lidt som at vinde i lotteriet. Jeg har købt billetter nu, til Søren og mig selv. Åh, hvor jeg glæder mig - det bliver intet mindre end genialt, det véd jeg bare.

Det er selvfølgelig koncerten jeg taler om; Volbeat og The 20Belows på Studenterhuset. Nu mangler jeg bare at få indfanget pigernes Mormor eller Bedste til børnepasning, og at få koordineret med chefen at jeg ikke skal arbejde den dag - og så er der bare tilbage at vente på november...

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Vil du låne et sæt propper til din små ører?

Susanne sagde ...

Har lige hørt i radioen, at koncerten er aflyst. Jeg har oprigtig ondt af dig - ved jo hvor meget du holder af Volbeat. At Lars L. så går ind og er substitut er jo nok en ringe trøst - men "man må jo se på de lyse sider af tilværelsen"
Og en lille trøstebemærkning: fadøllet smager jo ens!

Kirsten sagde ...

Anonym - Nej tak. Jeg regner med de vil falde ud alligevel med alt det headbanging der utvivlsomt finder sted den aften.

Susanne - Det var en ond, ond spøg, det dér! Jeg tror ikke jeg kan lide dig mere... Lars L - ptøj!

;-)

Anonym sagde ...

Men hvis Lars Lilholt spiller, så behøver man jo ikke, at drikke så meget for at kunne klare at være der, som hvis det er Volbeat.

Kirsten sagde ...

*Host!* Hold bare op med at kalde dig Anonym - dér blev du busted! Jeg kender kun én der vil stå ved at kunne lide Lars L ;-)

Anonym sagde ...

jeg kender mange.