fredag den 19. august 2011

Som perler på snor

Jeg er blevet lidt bidt af at lave halskæder. Egentlig skulle det bare have været én, og det var kun fordi jeg lige stod og manglede en til en ny bluse. Som prikken over i´et, I ved.

Nu har jeg set mig lun på de lækre perler; i læder, sort/hvid, stram grafik og med et lille hint af farve og sølv.

004

Jeg elsker dem. Men jeg er ikke den eneste, så pigebørnene har allerede snuppet en hver. Deres er af åbenlyse grunde ikke kommet med på billedet, for de er ikke til at vride fra dem.

006            005

Jeg elsker farverne, og de runde, skarpe former. Jeg elsker lyden de laver når man bevæger sig rundt, og den stille pendulerende bevægelse der bare bliver ved og ved når jeg hænger dem fra mig. Og jeg elsker i særdeleshed den lille sort/hvide, zebrastribede perle der kan skimtes i baggrunden på billedet til højre.

Der kommer flere til, det kan jeg mærke. I rød, gul, lilla og orange måske, men hele tiden med det sort/hvide tema som basis.

Mmmmmmh…

4 kommentarer:

Mamma-Krea sagde ...

Hvor er de skønne - forstår godt at der var andre der snuppede dem :)

Miss.Møllebo sagde ...

Jo, jeg kender godt det at der bare lige skal laves en enkel ting og så myldrer ideerne frem. De er da også skønne dine kæder. hav en god weekend.

Onkel Eva sagde ...

Jeg er vild med dem! Råb HØJT hvis du begynder at sælge dem!

Kirsten sagde ...

Tak for de pæne ord. Jeg er faktisk også pænt stolt af dem - og overvejer stadig om de skal på Amio, eller om de bare skal blive i det private smykkeskrin. Hold bare øje... ;-)