mandag den 3. maj 2010

Løst og fast

Løst ansat, altså… Det er en meget snedig omskrivning af det jeg er nu; ledig på arbejdsmarkedet, med forefaldende vikarjobs hid og did.

I dag er min første hverdag som ledig – og i morges kl. 07.11 tikkede den første forespørgsel om vikar ind på telefonen, fra den lokale børnehave. Desværre var jeg der i gang med at smøre madpakker og vække børn, så jeg så ikke beskeden før kl 08, og det var dér de gerne ville have at jeg skulle møde.

Men Kirsten, tjoe… hun stod stadig i nattøj og morgenhår, og havde stadig ikke afleveret børnene i skolen – så i dag blev det ikke. Hvem f***** havde også regnet med at blive tilkaldt på den første dag som ledig???

Jeg gav dem dog pænt besked om at jeg er fri i morgen, og nok skulle kigge lidt tidligere på telefonen i tilfælde af… *Arhemmn!*

………………..

Og fast? Jo, jeg er såmænd ved at blive lidt fastere i kødet *indsæt selv trommehvirvel og cirkusagtig bada-BAM attitude for overskiften hér*

Selvom jeg ikke har skrevet noget om det i et stykke tid nu, går kostomlægningen og mine planer om Et Slankere Jeg faktisk fint.

Okayokay, det står lidt stille på badevægtsnålen lige nu, men jeg ved godt hvorfor.

Paris-turen var lidt for meget ost-med-ost-på, så dér gik det den gale vej, selvom jeg prøvede at fylde maven op med gulerødder og bananer så ofte som muligt – og siden da har vi været lidt for meget afsted til hyggelige komsammener med øl på bordet. Én øl, og min forbrænding er shot to hell i en god uges tid.

Men: Det går stadig nedad. På den positive måde, altså.

So far har jeg fra start tabt omkring 5½-6 kg, og dét er da okay. I aften står programmet igen på “Zumbaaaaaaaaa”, og dét er uden tvivl den sjoveste motionsform jeg nogensinde har prøvet.

Jeg bli´r så glad i låget af den gode musik, vrikken med rumpetten og såmænd også det faktum at jeg ligner en total klaptorsk når jeg prøver at gøre det samme som instruktøren. Elegance? Ja tak, bare for en 4-500 kr, hvis det kan lade sig gøre.

God dag derude. Nu vil jeg vrikke med måsen, så jeg kan komme i gear til i aften!

5 kommentarer:

mette b sagde ...

Altså, kunne de mon bruge telefonen til at RINGE med i stedet? Så kunne det jo være at der blev svaret...

Jeg synes det er så godt at du nyder zumba og at dit vægttab går den rigtige vej. Du er SÅ sej, at du kan gennemføre det.

Klem og nyd din løse dag :)

Kirsten sagde ...

Jeg tænkte det samme, Mette... Jeg kigger s´gu ikke på min mobil kl l*** om morgenen, medmindre den larmer. Men nu ved jeg det, og så holder jeg nok bedre øje fremover.

...og tak for skulderklap! :-)

Eva sagde ...

Du er sej! Vrik du bare løs.

Karina sagde ...

Shake it Momma!!
Jeg har hørt om et hold her i Vojens, men de var lidt usikre på om træneren vidste hvad det gik ud på. Ihvertfald måtte han selv tælle sig igennem.....for egen skyld...fnis

Kirsten sagde ...

Eva: Takker. Det syn´s jeg faktisk også selv... ;-)

Karina: Skide være med det. Bare kom afsted, det er p****sjovt :-)