mandag den 24. maj 2010

Aaaaah…

Aftenen i går gik som jeg havde spået.

002 011 008 006 001 

WII all night long – og slik, popcorn, chokolade og chips i lange baner…

Det var jo brandhyggeligt, men sør´me også en lang affære. Pigerne faldt i søvn omkring klokken 01 i nat – og derefter faldt vi voksne mere eller mindre bevidstløse om.

I dag står den på ren afslapning. Tøsebørnene er sendt hjem nu og Agnes er til børnefødselsdag og skal først hentes om en time, så Asta og jeg har indtaget hver vores sofa med Cartoon Network og deres spøjse tegnefilm som baggrundsunderholdning.

I skødet har jeg lidt til hændernes beskæftigelse…

013

Med lidt held bliver lapperne til en lækker sommertaske der står godt til himlens blå og strandens sand. Forsøget skal i hvert tilfælde gøres.

God dag derude. Det bli´r min.

5 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Men det har helt sikkert også været en hyggelig aften, selvom de voksne faldt bevidstløse om ;-)) kan godt lide din opsats hvor lækkerierne ligger i....

Kirsten sagde ...

Det var det bestemt også, Kirsten - men jeg var godtnok træt "dagen derpå".

Opsatsen er jeg også superglad for. Den er købt i Göteborg, men hvis jeg nogensinde finder den herhjemme, skal jeg vist have et par stykker mere i andre farver :-)

Kirsten sagde ...

Tror jeg har set den i en mindre udgave, hvor den kun er to etagers høj... skriver lige til dig, hvis jeg finder navnet...

Kirsten sagde ...

Er navnet ikke Koziol? Så tag et kig inde på www.designdelicatessen.dk der er mange lækre ting. Tror måske du kan finde den der...

Kirsten sagde ...

Jo, det er en Koziol - men jeg vil så gerne se dem i virkeligheden inden jeg køber. Nogle gange snyder farverne lidt på skærmen, og der bli´r jeg altså pernitten ;-)

Har selv set den bl.a. på jandson.dk, men kun i én variant.