tirsdag den 4. maj 2010

Lilla? Jamen hvad sker der for mig…?

Hm. Jeg har åbenbart fået en svaghed for alle nuancerne overnight.

I hvert tilfælde er terrassen fyldt op med lilla i alle krukker (åkæj, der er vist kun fem krukker, men alligevel…), og nu har farven også sneget sig ind i nørklerierne.

003

Den liten clutch har fået lilla babyfløjl forneden. Jeg ved ikke hvorfor, men det var pludselig den eneste måde det kunne lade sig gøre på.

Og det lilla greb om sig, så 1-2-3 var der også nøgle- og mobilsnore med grundfarven lilla. Spædet op med lidt gammelt korssting, lidt brunt, lidt guld og lidt blåt. Bare fordi det ikke skal blive alt for halvfjerdserpædagogisk, ´ing…

002 001

004

Asta har hugget den ene snor til mobilen*, så nu er hun ikke til at skyde igennem. Den hjalp lidt på dårligdommen, der ellers var så slem at hun skulle hentes midt i skoletiden i dag. Nu ligger hun på sofaen med nybagte pølsehorn og koldt vand indenfor rækkevidde – og så er livet slet ikke så dårligt, selv om man er syg.

* ja, det er hendes den røde Sony Ericsson, og hun skulle slet ikke ha´ haft en mobil allerede – men dét er en helt anden snak!

6 kommentarer:

Kirsten sagde ...

ÆLSKER lilla ;-) har faktsik gjort det i mange år, så det passer mig udemærket, at det er farven der er fremme nu... total lækker taske ;-)

Karina sagde ...

Hey BB den blev da super hip!!

zpiffen sagde ...

Kæft, en lækker taske!!

Og skønt når sygdom kan lindres med lidt omsorg og et pølsehorn, og ikke at forglemme, en mobilsnor. Gad vide hvad Lillebror siger til sådan en størrelse?

Kirsten sagde ...

Kirsten: Har haft det temmelig anstrengt med den lilla altid, og har en tese om at det skyldes overstimulering i mine spæde år. Lidt ligesom med karbonader og stuvede grøntsager, faktisk. Begge dele går fremad ;-)

Karina: Yepper!

Zpif: Tror helt klart Lillebror ville knuselske så´n en sag. Måske til sutten? ;-)

Kristine sagde ...

For dælen da!
Hvor er det bare en lækker lille taske ting, du har lavet der.
Du bliver da berømt og berygtet for den.
Meget inspirerende ;)
TAK!

Kirsten sagde ...

Tak, Kristine - dét håber jeg da du har ret i. Det kunne s´gu da være sjovt ;-)