søndag den 14. september 2008

Fødselsdagen

Hun blev glad. Rigtig glad. Det har været en dejlig 5-års fødselsdag for Agnes, med alt hvad dertil hører. Nu har vi allesammen sukkermavepine, for udover de grovboller som moderen insisterede på at bage, har der ikke været noget-som-helst fornuftigt på bordet i dag.

Menuen blev bestemt af fødselaren selv, så vi har fået rigtige fødselsdagsboller, med drys af perlesukker ovenpå, rigtig brunsvierkagemand med masser af slik og marcipanbælte med navn på - og som en let dessert, kræmmerhus med is og jordbærguf! Og så altså lige de der sunde grovboller med diverse oste, men hvem tager sig af dét, når man har fødselsdag, og alle de andre godter også venter...

Gaver var der masser af, for alle bedsteforældrene m.fl. var jo på besøg, så Build-A-Bear´en er velekviperet nu, og det er damen også selv. Så var der jo også den højt ønskede MP3´er, bøger og malebøger, farver og smykker, og så...Og hun blev glad! Heldigvis da, for jeg havde været noget spændt på om det nu også ville falde i god jord. Hunden bor allerede deri nu, og storesøster har såmænd også allerede bestilt et hus i samme stil til hendes yndlingsbamse. På´en igen!

Der er altså også alle muligheder for at den lille hund skal få det hygsomt derinde. Gamle korsstingsbroderier på væggene, og fint Amy Butler gulvtæppe kan vel nok gå an.

Storesøster Asta kan også godt glemme alt om at låne, for der er navn på huset - så der er altså ingen tvivl om hvis ydmyge bolig det er. Her bor nemlig Signepigen ;-)

Og nu mangler jeg så bare at rode restelageret igennem igen, hvis endnu et hus skal kreeres, men det bliver altså aller-allertidligst i morgen. Tak for i dag.

5 kommentarer:

Mette sagde ...

Jeg kan godt bruge 2 huse, hvornår kan de mon være klar:-)
Et stort tillykke til Agnes herfra.

Kirsten sagde ...

Ha! Det kommer godtnok an på, hvor meget du er villig til at bøde for dem. Dét hus var lige så tilpas besværligt at lave, at jeg KUN laver dem gratis til mine egne børn ;-) Men du kan få anvisninger gratis, kære Mette, så fat du bare nål og tråd - det er kun cirka halvdelen der skal syes i hånden!!!

Mette sagde ...

Er en brunsviger pr hus ikke rimeligt?

Kirsten sagde ...

Jo. Hvis du altså vil have Søren til at sy for dig... Jeg tror ikke jeg vil anbefale det.

Mette sagde ...

Det kan godt være at selv må prøve:-)
Jeg er jo gift, skulle nødig have at Søren kommer på disse tanker.