torsdag den 3. februar 2011

Et øjeblik i tid

På det sidste har jeg i dén grad forsømt at læse med alle de steder jeg normalt klikker rundt. Jeg savner det, kan jeg mærke. Jeg skal friskes op i blogroll´en ved først givne lejlighed, og jeg véd det bli´r et glædeligt gensyn med mange finurlige, sjove, idérige og inspirerende skribenter.

Men lige nu handler det meste om arbejde. Et nyt (jojo, det er det stadig) og spændende job opsluger al min energi – og såmænd også de fleste af de lyse timer. Damn you, vintertid. Jeg glæder mig til flere timer med livgivende dagslys, til bare tæer i sandaler og en let trøje over solrøde skuldre…

Indtil da kan man jo bare selv sætte kulør på hverdagen. Og det gør jeg så.

Både på jobbet, sammen med klienterne for jeg har jo sådan et job der handler om at være kreastiv all the time, a-l-l the time!!! Har I hørt det, harIhørtdethva´??!

004

005

…og herhjemme, hvor jeg har grebet fat i en gammel traver, efter ønske fra Asta.

008

Indtil videre er der vist kun sengetæppe nok til liiige at dække fødderne, men kommer tid kommer …der sikkert også en god film eller to i fjerneren, så jeg kan finde ro til at hækle 3-4 striber i ny og næ.

Der er altså bare for lidt timer i døgnet lige p.t.

Men for fanden, vi hygger i dem der er!

4 kommentarer:

mette b sagde ...

Det lyder simpelthen som et drømmejob! Jeg håber, du snart får lidt mere overskud til alt det der hjemme. Astas kommoder ser bare fine ud - er hun ikke glad for dem?

Hvordan i alleverden hækler du sådan der? Det er så flot og det vil jeg rigtig gerne lære :D

KH

Affugter sagde ...

Very beautiful creation. Doing the manual work, takes some time, but the result its really nice and professional.

Kirsten sagde ...

Mette; kommoderne er s´mænd ikke Astas - selvom hun nok føler sig lidt snydt. De er lavet sammen med brugerne på jobbet, og tilhører derfor retteligt dem :-)

Tæppet derimod, dét er en helt anden sag, for det er lavet i fritiden og skal efter hensigten havde på Astas værelse ...når det engang bli´r færdigt, altså. Opskriften fandt jeg engang på slagtenhelligko, og hækler denne gang efter hukommelsen. Måske er det rigtigt, måske ikke - men flot, dét bli´r det :-)

Kirsten sagde ...

Affugter (??!) - Thanks :-)