fredag den 5. februar 2010

Nåja. Selvfølgelig…

Jeg er blevet udfordret voldsomt i fastelavnskostumeafdelingen i år.

For nogen tid siden hjembragte jeg jo inspiration fra biblioteket - lidt i håbet om at gøre det nemt for mig selv i år, hvis pigerne faldt for nogle af de kostumer der allerede var lavet mønstre og deslige til.

Sådan skulle det så ikke gå. Men inspirerede, dét blev de. De små grå blev åbenbart sat i sving, og nu er tøsebørnene kommet frem til hvad (eller rettere hvem) de vil være til fastelavn i år.

Det passer nu rigtig godt til deres personligheder…

Agnes, den lille pigepige; egenrådig kjoleprinsesse med et twist vil da være:

elmeraldaEsmeralda!

Of course. Stærk, selvstændig, temperamentsfuld, smuk og graciøs. Nåja, og så med et udpræget glimmerglitter-look. Og en kjole der er rigtig god at snurre rundt i – a.k.a. den eneste model der er værd at bruge, hvad enhver 6årig pige da ved.

Okay så.

Og Asta. Søde, stærke, fornuftige, ukuelige Asta der ikke går med flokken som et umælende får. Hvem vil hun så være? Hm? Anyone…?

None other than the one and only:

poulsenMichael Poulsen!

Høhøhø…

Dét er da typisk min ældste datter!

Jeg skal jo bare ha´ nogle kæder sat på bukserne mor, og så sådan en flaske med æblejuice i, så det ligner det der whisky. Og så skal du male en hel masse tatoveringer på mig, og så låner vi noget af Bedstes sorte hårfarve fra salonen!”

Nåja. Bare så´n…

Men okay. Hun har jo det meste af tøjet, og guitaren med. Attituden skal hun nok finde frem fra gemmerne – og så sørger jeg for resten.

Hep!

2 kommentarer:

Trine sagde ...

Respæææækt!!!!

Kirsten sagde ...

Yiarrrh!

...og hvem er det fjols der har sagt at man ikke bør indoktrinere sine børn? ;-)