mandag den 22. februar 2010

Det er da godt at husene er hule…

Mens tundravinteren hærger udenfor har jeg forskanset mig i min lune stue.

003 

Pigerne har vinterferie nu. Det har jeg ikke, men til gengæld har jeg en fridag i dag, og en yderst overkommelig arbejdsuge, så vi skal nok få tid til at hygge os sammen.

Indtil videre står den på sen morgenmad, lidt Disney Channel, et godt hækletøj der skal ende som vest til Agnes - og varm kaffe i rå mængder.

010

Senere er der et syrum/kontor/altmuligværelse der trænger kraftigt til en oprydning. Én af dem der kræver sorte affaldssække, stort overblik og en møggreb. Jeg ved der burde gemme sig et par vaccinationsattester på hundene derinde, men guderne må vide hvor…

Jeg tror lige jeg snupper et lille stykke mere på vesten først.

5 kommentarer:

mette b sagde ...

Hvorfor er det lige, at man først får ryddet op, når man skal bruge vaccinationsskemaer (hestenes, børnenes...) eller passene!???
Jeg håber du finder hvad du skal bruge.
God indelumredag :)
KH Mette

Lis sagde ...

Lyder egentlig som en meget hyggelig dag, Kirsten:)
Vesten ser meget lovende ud!

Kirsten sagde ...

Mette - Svaret er enkelt. Jeg er luddoven, når det kommer til oprydning i personlige papirer m.v. Jeg hader det. As simple as that. Men jeg skal nok få dem gravet frem - og lur mig så, om jeg ikke bagefter lægger papirerne på et "sikkert sted, så jeg ikke glemmer hvor de er!" Hmmm... ;-)

Lis - Dét synes jeg også! Jeg må jo indrømme at det altid er skønt bagefter, når der er orden i sagerne. Og ja, jeg synes også vesten tegner til at blive helt okay :-)

Karina sagde ...

Den allerstørste forskel på mi casa og su casa er geografien!!!
Jeg ved NØJAGTIG hvad du mener, når du siger luddoven!!

Lad os starte en konkurrence :)

Kirsten sagde ...

Høhøhø... Måske man skulle starte så´n en "jeg tagger dig til at vise en ærlig fotoserie af dit hjem på en helt almindelig onsdag morgen!"-ting.........

JEG tør ikke starte! Måske tør jeg ikke engang deltage... ;-)