torsdag den 11. februar 2010

Primadonna

Jeg fik langt om længe startet på fastelavnstøjet i går. Eller; Astas er jo faktisk allerede klar. Der skulle jo ikke sættes så meget som et eneste lillebitte sting i år; klædeskabet og den lokale genbrug kunne klare det hele.

Men Agnes´ kostume… *suk*

Jeg er i gang. Faktisk er jeg pænt langt, og Esmeraldas nederdel hænger klar til brug, så jeg mangler kun en lille hvid bondebluse og et par tørklæder. No problem.

Jeg synes nederdelen er blevet superfin. En gulvlang, rundskåren model i lilla satin med omkring 2m tyl indeni, med taljeret rib der går helt op på brystet – fint pyntet med diverse lilla velour- og satinbånd samt en spinkel sølvtråd som detalje.

001002

Agnes synes den er røv og nøgler. 

Hun var vældig interesseret i selve tilblivelsen af den, men da hun så skulle have den på bagefter gik det op for hende at tyllet sad indeni – og ikke udenpå, som hun havde drømt om.

Behøver jeg sige, at der s´gu ikke var meget prinsesse over det hønserøvsudtryk hun havde i ansigtet, da hun stod med outfittet på?

Hrmpf!”

Vi prøvede altså. Det gjorde vi.

Vi viste hende hvor meget den kan brede sig ud når man snurrer rundt (for det skal sådan én). Vi fandt billedet af Esmeralda frem igen, så hun ved selvsyn kunne konstatere at der altså ikke var tyl udenpå nederdelen. Den søde, fornuftige storesøster tog den endda på, så Primadonnaen kunne se den fra alle vinkler (for Asta var altså bundforarget over at Agnes ikke kunne li´ den, så hun gjorde i særdeleshed sit for at overtale gåsen)… Men nej.

Gudfaderbevares, siger jeg bare. Hun vælger selv, og hvis hun ikke vil bruge den kan jeg da snildt finde en anden lille pige der vil blive glad for en Esmeralda-dragt.

Og så må Agnes blive klædt ud som Agnes til fastelavn – for jeg syr altså ikke en ny. Basta.

Og lad os nu se, om ikke piben har fået en anden lyd når hun kommer hjem fra skole i dag, og har fået lidt tid til at tænke over det. Dét er set før, jo… ;-)

5 kommentarer:

Nina sagde ...

Av for en ærgelig historie. Jeg kan godt selv huske den slags skuffelser fra jeg var ligge - øv det gør ondt. Bare hun ombestemmer sig i eftermiddag i stedet for at fortryde på vej til tøndeslagning på fredag. Kh Nina

Pernille sagde ...

Nej hvor lyder det bare bekendt - prinsessseforventninger, der slet ikke kan leve op til virkeligheden... ellers må hun have den på med vrangen ud :)

Jeg skal ikke sy et eneste sting i år, Tøsebarnet har været i mit klædeskab og fundet en fin gammel kjole, der sammen med detaljer fra tidligere år passer fint til hendes forventninger om udklædning.
Jeg har endda tilbudt at sy et par sting, så ikke hun falder i den - men næ nej, hun skal bare have et par højhælede sko på og ellers løfte op i skørtet... hun bliver skøn :)

zpiffen sagde ...

Hold nu op hvor er den smuk!!! Men jeg kan altså ikke lade være med at trække lidt på smilebåndet over, at hun ikke kan lide den. Selvstændig dame.
Glæder mig til, vi når dertil her i huset. Thomas fik en lille forsmag her i morges, hvor det kun var de lilla bukser der duede. Hun er altså ikke to endnu!
Håber Agnes kommer til fornuft, om ikke andet så når hun bliver klædt ud som Agnes.

Zpif

Karina sagde ...

JAJAJAJA!!!! Jeg har sådan een pige!
Hun vil da elske den - den er TOO DIE FOR!!
Jeg er bare SÅ imponeret.

Kirsten sagde ...

Nina og Pernille: Jeg kan også sagtens huske det; skuffelsen når Drømmen ikke går i opfyldelse - så jeg respekterer hendes endelige beslutning, hvad den så end måtte være. Men jeg er da stadigvæk skideærgerlig over hendes reaktion på den. Øv altså...

Zpif: Præcis! Selvstændig dame i dén grad, og dét må man jo tage hatten af for. Det er dét vi har prøvet at opdrage hende til at være, og så hjælper det altså ikke så meget hvis vi bli´r fortørnede over at det også går ud over os selv i ny og næ ;-)

Karina: Det ved jeg du har - og Alfeprinsessen ville være SÅ fin i den. Men lad os nu se hvad frøkenen heroppe ender med at bestemme sig for - måske er udsigten til en fastelavn uden udklædning alligevel for trist ;-)