mandag den 1. oktober 2012

Åh, Hybris …din lede kælling

Nåmmen, så sagde vi jo at jeg var en lille bitte smule lettet over at pigerne ikke længere går til dans. Blandt andet fordi jeg så slap for at køre frem-og-tilbage, frem-og-tilbage flere gange om ugen, og fordi vi ikke længere skal sidde til mastodont-lange konkurrencedage i Ry-hallen ….men mest fordi pigerne ikke længere var glade for det.

Og så startede de til håndbold. Og mor var glad, for nu var det billigt (Ingen matchende konkurrenceoutfits, pluralis. Ingen specialsko. Ingen monsterdyre danseforestillinger, ditto workshops og hytteture - med mere tøjindkøb til følge. Cirka en fjerdedel af prisen for medlemsskabet pr. sæson. Yay!), det var nemt (kørselsordninger styrer. Yay!) og pigerne elsker det (dobbeltyay!).

Alt var godt. Og mor var glad.

Nu har de fået udleveret kampoversigt. Begge to. *Hårh!* Farvel til langsomme søndagsmorgener, god tid og muligheden for at sove længe.

Første kamp var i går. Og hvem tror I lige fik æren af at få holdets kampuniformer med hjem dér. Nemesis!

_________________________________________________________

P.s. Jeg har allerede været ude og investere i både håndboldsko og –bolde til dem. Kachinnnnng! 1.100,- lige op ad lommen. Måske er det heller ikke så billigt i drift som jeg gik og troede…

2 kommentarer:

Dorte Tejsner sagde ...

Haha! Men det må da være fedt at se dem boltre sig i en holdsports-disciplin. Immervæk mere leg med bold end med at udføre korrekte dansetrin.

Kirsten sagde ...

Det er SÅ fedt, Dorte! Og jeg ER glad for, at de valgte håndbolden - men holdtrøjerne tog lige pippet fra mig i et svagt øjeblik, dér... ;-)