torsdag den 10. maj 2012

Top 5 - over ting vi ALDRIG troede ville ske, mens The Queen of Random holdt blogpause

5.

Laden, der ellers er blevet talt om i hvad der føles som årtier, er endelig væk. Som i væltet, pist borte! Tilbage er nu kun et gevaldigt oprydningsarbejde, mursten en masse og en superextrafantastique stærk gavlmur der ikke vil ned.

kirsten mobil 165

Måske den kan bruges en lillebitte smule til fremvisning af drive-in dirty movies i weekend´erne? Hvis bare et par patter bliver blæst nok op i størrelse, tror jeg bestemt lokalbefolkningen kan holde i kø laaangt op ad bakken, og stadig se det hele…..

4.

Jeg ligner en sheepdog nu. Det punkede korthårslook have lost it´s groovething, og jeg savner lange, lyse lokker. Det lyse må jeg så tænke mig til, og i stedet affinde mig med at valget i realiteten står mellem farvet rød og naturlig leverpostej med grå stænk. Gæt engang hvad jeg hælder mest til. Men længden arbejder jeg på, for dét kan jeg da selv styre!

3.

“Nogen” er startet på at løbe. Jo, rigtigt! Ikke marathon eller noget, men bare sådan en sjov omgang outdoor fitness avec forhindringer på ruten. Det er pizzehårdt men mindst lige så sjovt – og sidste uge var jeg afsted tre gange. Jeg er vældig stolt af mig selv, og håberhåberhåber jeg kan selvdisciplinere mig selv nok til at fortsætte mindst til vinteren sætter ind.

2.

I et “kom, nu går vi amok og rydder op på matriklen”-flip blev alle vore gamle grantræer slagtet. Dét har også kun været undervejs i en fem-seks år. Nu har vi en meget, meget åben have – men håber til gengæld at vi også har muligheden for at sidde på terrassen en sommeraften uden at få frostbites i r****.

1.

Jeg er nu stolt over at kalde mig ikke-ryger! Needless to say more …men jeg gør det alligevel! Jeg røg min allersidste grønne Look (hvem sagde trailer-trash?!) d. 23. december inden sengetid - og tænkte helt overmodigt, at hvis jeg kunne komme igennem den følgende dag kunne jeg overkomme alt hvad de vrede nikotinguder ville smide efter mig efterfølgende. Jeg fik forøvrigt ret.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

HALLØJSA!

Hvor er det godt, at du er tilbage .

Det var bare det jeg ville sige! hej. ;0)