fredag den 28. januar 2011

Pråliåhøhæer!

Er det kun mig der synes det er umyndiggørende og nedladende overfor de danske tv-seere, når DR beslutter at de voksne mennesker hjemme i stuerne nok ikke selv er i stand til at beslutte om de vil se håndbold eller X-Factor?

Hvorfor? Jeg gentager; hvorfor? skal sidstnævnte sendes to gange samme aften?

Jeg véd jo godt at det er af hensyn til de stakler som partout skal se håndbold først – men som så åbenbart (som jeg tolker DR´s sendeflade) er ved at få et hyperventilerende panikanfald, ved udsigten til at skulle *oh, ve og skræk* vente til lørdagens genudsendelse af Blachman & Co.

Jamen altså…

3 kommentarer:

Kolorista sagde ...

Hej Kirsten - nu hører jeg så til en af staklerne ;-) så jeg er svært godt tilfreds med BÅDE at ku få en dosis Blachmann og en dosis Boesen. Ammenam! Kåååååm så, Daaaanmaaark ;-) Go aften til dig. Kram fra Lisbeth

Lydert sagde ...

For min skyld kan de sende X-Factor fem gange om dagen, det vil altid blive uden mig - jeg kan heldigvis godt selv vælge fra

Eva sagde ...

Mærkværdigvis endte jeg med at slå over på x-faktor (det var nok det, DR havde håbet), og det var efter min mening lige så gabende kedsommeligt, som det har været de andre uger. Jeg har fulgt nogen af de andre sæsoner, og det har været noget mere spændende. Gaaab. (Men jeg skulle lige have strikket færdig, så jeg blev siddende)