tirsdag den 18. januar 2011

*Phew!*

Okay så. Jeg er (måske) tilbage, efter en periode på lavt blogblus. Jeg tror ikke jeg er tilbage for fuld skrue endnu, for jeg skal lige være sikker på at alt er normalt først – eller bare noget der ligner.

Er der nogen der kan gennemskue at jeg går med både livrem og seler lige nu?

I den helt korte version hang det sådan her sammen: Astas eksem gik fuldstændig bananas i julen, og med dét fulgte en lang periode med psykisk underskud, ked-hed og stort søvnbesvær for pigebarnet. Nu kører vi med stram diæt uden hvedemel og mælkeprodukter, og et mindre arsenal af alternative kosttilskud og lotions …og heldigvis med succes, så det hele begynder at lysne igen.

Mit, Sørens og ikke mindst Astas overskud har været ikke-eksisterende de sidste uger. Alt har handlet om hendes velbefindende, og om hvad vi kunne gøre anderledes.

So there you have it. Intet alvorligt, men alligevel drænende. Seriøst drænende.

Nu er jeg bare træt-trætteræt-træt-trirum-træt. Og i aften håber jeg på at pigebarnet kan sove godt igen, for så får jeg også lov. For catan. I nat var det den rene svir, for dét var den første nat i omkring tre uger at Asta faldt i søvn inden kl. 23! For catan. Igen.

Det er fandeme godt vi aldrig er faldet for fristelsen til at få barn nr. 3…

*Indsæt selv lusket, lettet smiley!*

6 kommentarer:

mette b sagde ...

Iih, du er tilbage! Du har virkelig været savnet...
Hvor er det træls, at det er så slemt med Asta, og jeg håber virkelig, at jeres ændringer og tiltag gør den forskel, der skal til.
Der er bare ikke noget hårdere, end når ens børn har det skidt af den ene eller den anden grund :(

Du må tage på en lille surf rundt i Blogland :)

Zzzov godt til jer alle!
mette

zpiffen sagde ...

Godt at have dig tilbage. Heldigvis er blogverdenen 1000 gange mindre vigtig end den virkelige, så det er let at lave dén prioritering.
God laaaaang nattesøvn til dig og dine, og velkommen tilbage, når overskuddet er der.
Kram

Kirsten sagde ...

Puha, der er ikke noget værre end et kløende barn... øv for hende OG Jer... mon det har noget med maden at gøre fra juledagene? Ja, sådan noget eksem kan være så forfærdeligt svær at finde svaret på, det er ofte som at lede efter den berømte nål i den lige så berømte høstak...

Har selv et stk. af slagsen - altså eksem barn...

Eva sagde ...

For den da. Stakkels jer. Jeg håber på sammenhængende søvn til Asta og mor og far.

Hanne ... sagde ...

Godt at Asta er i bedring og godt at moderne kan få sin nattesøvn igen. Det rammer altid ekstra hårdt, når det går ud over vores børne og jeg overtog heller end gerne sønnens genvordigheder, hvis jeg kunne :-)

Kolorista sagde ...

Godt du er tilbage igen - sikke noget bøvleri med tøsen, godt at det er i bedring. Sådan noget allergi kan være svært at regulere når det er jul. KH Lisbeth