lørdag den 1. januar 2011

Og pludselig var den væk!

Nytårsaften, altså. I al virakken glemte jeg nærmest at tage billeder og dem jeg tog er elendige, men det gør ikke så meget. Vi hyggede os!

Søren havde lavet fabelagtig god mad! Kyllingefileter, sovset ind i chorizo/chili puré og bagefter lagt i en sovepose af bacon er en gudespise, ved jeg nu – og sammen med karamelliserede perleløg, hasselback-kartofler, bearnaise, en god salat og ciabattabrød med rigeligt af både tomater, hvidløg, urter og mozzarella var jeg noget nær i himlen.

Mens maden simrede fandt vi cd-samlingen frem, og både Mavericks, Volbeat, Offspring og Tom Jones stod for passende musik til en god aften. Det var super – selvom Asta vist godt ville have byttet sin mor en gang eller to når musikken var ekstragod. Og høj.

Og vi kom på rundtur. Og vi havde kransekage med, for Søren havde bagt. Og den var god.

Og det var aftenen også! Pigerne holdt ud til kl. 02.45, og havde på det tidspunkt både lavet løjer, skålet i børnechampagne, spist chips til den store guldmedalje, fået nytårskys af deres mor og far, leget, hygget og grinet af de voksne og deres tåbeligheder. Og så godnat.

Og velkommen, 2011.

4 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Jamen så kunne aftenen da vist heller ikke være blevet fejret på bedre vis ;-))

Frk. Hverdag sagde ...

Og sådan skal DÈN skæres ;-)

Onkel Anne sagde ...

Hvor godt at høre! Jeg tænkte nemlig på dig i går aftes, da vi var rundt for at lave løjer.
Godt nytår!

Eva sagde ...

Mon ikke hele familien er godt tilfreds med den aften:)
Godt nytår.