søndag den 5. december 2010

Konstatering:

Flydende Gul Gajol går ikke særlig godt til hverken fisk, oksesteg eller Daim-islagkage.

Det gør heller ikke noget særligt for hoste.

Til gengæld er det rigtig fint for humøret!

4 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Blå Gajol går rigtig godt til kød, men gør ikke noget varigt godt for helbredet - i hvert fald ikke dagen derpå, så vidt jeg husker.

Eva sagde ...

Jeg tror godt, jeg kunne drikke Gul Gajol til oksesteg. Jeg ville ihvertfald give det en chance.

(For d..... da, det er godt, vi ikke har det på lager, for så ville jeg prøve til fyldte pandekager...)

Mona sagde ...

Ved bare at man kan få ondt i hoved af den slags - og det smager skønt helt uden kød til ;)

Sverigestossen sagde ...

Jeg tror, du skal prøve igen.
Jeg kan drikke det til hvad som helst og så sammen med rent vand.