lørdag den 25. december 2010

Fra alle os, til alle jer…

012

Rigtig glædelig jul!

Freden sænker sig over det lille hjem i dag. Juleaften var lidt amputeret for vores vedkommende i går, for Asta vågnede i går morges og startede dagen med et rabalder og en kaskade af vomitus. There you have it. Lad os fejre julen med bræksyge.

Det endte nu helt godt alligevel. Hun var T R Æ T i aftes, men så var det heller ikke værre. Hun var med ved bordet noget af tiden, og kæmpede sig endda med rundt om træet de sidste fem minutter også. Det var en god juleaften!

Dagen i dag er anderledes rolig. Gaverne er spredt ud over hele stuen, for den familiejulefrokost vi skulle have været afsted til meldte vi fra alligevel – pga sygdom, selvfølgelig.

Nu bruger vi i stedet dagen på at samle PlayMobil med Agnes, se super jule-tv (og Asta og jeg eeeeelsker Anne fra Grønnebakken i en grad så vi overvejer at starte en folkebevægelse for “Anne Hver Dag, Hele Året Rundt”), hjælpe Asta med at navigere rundt i hendes nye mobil, drikke spandevis af kaffe, spise popcorn og karameller i rå mængder – og generelt bare hygge, slappe af og nyde hvert sekund.

1. juledag hjemme, helt for os selv…

Se, dét var et rigtigt juleeventyr!

4 kommentarer:

Eva sagde ...

Uha, det var skidt at blive syg. Men en uventet "fridag" til hele familien er vel ikke så skidt heller. Faktisk nok lige det, man kan trænge til.
Min datter på 23 er også Anne fra Grønnebakken-fan (hun hedder så heldigvis også Anne selv:). Hun har hele serien på DVD, men følger alligevel troligt med, når den sendes i TV,- for det er "noget andet"....

Asli sagde ...

Jeg vil være med i Anne-klubben! Vi ser hele serien hvert år første juledag.

Housedancegirl sagde ...

Rigtig god bag-jul, Kirsten til dig og familien. Kh. Rikke

Kirsten sagde ...

Det var skidt, Eva - men som så meget andet skidt, endte det jo helt godt alligevel :-)

Asli: Jeg skal nok give dig besked lige så snart vi sætter bevægelsen i værk! ;-)

Og i lige måde, Rikke - og et rigtig godt nytår til dig og dine også :-)