tirsdag den 18. oktober 2011

*Og tag en dyyyyb indånding, Kirsten…*

Hvis mit kamera ellers ville samarbejde lige nu, skulle I bare se løgsovs!!!

Agnes er på miniferie hos Bedste – og i et øjebliks overmod tænkte jeg at dét da ville være det perfekte tidspunkt at rydde op (og ud!) på pigebarnets værelse. Aka Rummet Der Ikke Kan Rengøres. Hvorfor? Fordi der er lort og skrammel overalt!

Undskyld! Kære, søde, elskede Agnes… Jeg véd godt du synes dine skatte er ganske fantastiske og uundværlige, men:

So far har jeg for eksempel fundet en lille samling af sammenkrøllet (og –foldet), klistret slikpapir, tapekugler(??), gummirotter og en utæt sæbebobledispenser – i smykkeskrinet. Hvor der forøvrigt ikke lå nogen smykker. Overho´det.

De lå nemlig jævnt fordelt under skabe, i bamsekasser, i kurvene med Barbiegrej (til Agnes´ forsvar var der jo god plads, for Barbie og alle hendes venner lå ud over hele gulvet på gangen) og godt rodet sammen med Playmobil og Build´A´Bear. Så er der jo altid smykker lige ved hånden, uanset hvad man er i gang med.

Jeg har også fundet jævnt mange døde fluer. Dét gav pludselig mening da jeg fandt vores fluesmækker – som jeg har ledt huller i jorden efter i laaang tid. Men okay; den er neonpink og formet som en sommerfugl, så hvorfor skulle den ikke bo hos Agnes. Bare pænt klamt med alle kadaverne, nå.

Til gengæld kan jeg ikke finde de nøgler der engang var til Agnes´ skabe. Nu er der kun én tilbage til fem låger, så dén bliver s´gu snart svejset fast til lortet.

Jeg har samlet mig tre sorte sække nu. Med konfetti, glimmer, gammelt tyggegummi og slikpinde, garn i store sammenfiltrede kugler, firehundrede næsten ens tegninger (prinsesser, feer og seje discotøser), småbitte the-selskabs-sæt der enten mangler halvdelen eller er propfyldt med modellervoks (eller tyggegummi?), opfindelser af gamle skotøjsæsker, køkkenruller, styroformkugler, piberensere og mælkelåg, tape-tape-tape!, GaJol-æsker, McDonalds-plasticpis fra diverse HappyMeals, ………… *bare indsæt resten selv. Intet er for stort, for småt, for vildt eller for usandsynligt*………

Jeg tør ikke kigge under sengen. Det er det e-n-e-s-t-e sted jeg mangler at rydde op nu. Men jeg er bange.

Meget, meget bange.

6 kommentarer:

Øglemor sagde ...

Haha - fantastisk! Især fordi det ikke er mig, der skal rydde op i sådan noget. Endnu, altså. For når jeg kigger ind på Øglens værelse, så ser jeg potentiale til noget, der kunne risikere at blive ligeså slemt, som det, du beskriver der. Hun har 2,5 år tilbage, før hun bliver fem ligesom Agnes, og jeg har på fornemmelsen, at hun i løbet af den tid godt kunne lære at blive en seriøst hamstrer/samler. Suuuk. Men tak for advarslen - vil begynde at ruste mig allerede nu... :-)

Anne LO sagde ...

Hvad med at låse skabene op og så smide den sidste nøgle ud?

Kirsten sagde ...

Uha, Øglemor... Agnes er efterhånden otte, og hun har været et rodehoved altid. Det ser ikke umiddelbart ud til at ændre sig. Jeg mister lidt modet...

Og Anne: Not possible. Det er sådan en fantastisk IKEA-model, som ikke kan lukkes uden den er låst - så resultatet ville være fem pivåbne skabslåger!

Øglemor sagde ...

Haha - ved ikke lige, hvorfor jeg havde fået ind i hovedet, at Agnes var fem år. Måske fordi der står noget om fem låger?! Blame it on the ammehjerne :-)

Kirsten sagde ...

Hahahaha - ja, og kan desværre fortælle dig, at det ikke - i hvert fald ikke her hos mig - er blevet bedre med årene ;-)) altså roderiet på værelset...

Helle sagde ...

Undskyld - har du været forbi hjemme hos mig???