torsdag den 3. marts 2011

Lillefredag - jeg elsker dig!

Jeg véd godt det sikkert er lidt forkælet at sige det ovenpå en ni dage lang vinterferie i sidste uge, men jeg er altså glad for at det er weekend lige om lidt.

Jeg er færdig som gårdsanger!

Det er fandenhug´me svært at komme op i gear ovenpå en ferie – og når man så oven i købet skal hugges direkte fra 1. og op i 5., så kan det lissom godt mærkes, ikk´?

I går tog jeg fra arbejde, hjem og vende tidsnok til at få træningtøjet på, afsted til 1½ times zumba (og hvordan jeg skal komme i form til 3 timers zumba i rap midt i april, dét ved jeg s´gu ikke!!?) – og hjem og sy fastelavnskostume til Agnes, som hun skulle bruge i aften. Med understregning under “skulle”, for klokken 9 i formiddags ringede hendes klasselærer til mig på arbejdet; barnet er selvfølgelig blevet sygt igen, og kom så ikke afsted til fastelavnsfest alligevel.

Fik jeg sagt at vi selvfølgelig stadigvæk ikke har noget køkken, at jeg har haft tæsketravlt på arbejdet denne uge og at bilen skal til pladesmed for at gå gennem syn? Nå, ikke?

Jamen, halleluja.

Nu hygger vi stille og roligt, mens Asta er afsted. Imens håber jeg at Agnes er frisk igen i morgen, og ellers har vi allieret os med Bedstemor. Hip hurra for dén slags, der altid træder til når livet smider grus i maskineriet.

Og lige om lidt er det fredag. Det er de små ting i livet vi skal være taknemmelige for :-)

1 kommentar:

Mette sagde ...

Puha, jeg forstår dig så godt!
Ovenstående kunne lige så godt være en beskrivelse af vores liv i en vilkårlig uge.... :-)

Men ja, lille-fredag, lidt kreativ hygge om lidt, når der er ro og så tanken om den snarlige weekend, det er små ting som man skal glæde sig over :-)

Go' aften!


Mvh. Mette