torsdag den 24. marts 2011

Lige om lidt…

er det weekend. Dét er nu ikke så ringe endda. Jeg er en kende “brugt” ovenpå en uge med både velkendte og nye klienter, praktikant på værkstedet, idé- og opstartsfase af tværfagligt gruppeforløb – og møder, møder, møder en masse.

Don´t get me wrong. Det er for fedt! Jeg elsker det og ville ikke være foruden – men mine weekender er tiltrængte. Der er brug for dem for at lade op, lægge tankemylderet på hylden og bare være.

Det bliver skønt.

Både lørdag og søndag er helliget Røvpropel-land, og dét er lige hvad jeg har brug for. Sjov, ballade og fysisk aktivitet. Hvis jeg er superduperheldig kunne det endda være jeg kunne finde tid til en omgang “klip, farv og aftensmad” hos Svigermor, for det er en anden ting jeg efterhånden har hårdt brug for. Håret har fået sit eget liv p.t., og det har så åbenbart bestemt sig for at ville leve som irsk ulvehund. Jeg kunne godt være kommet i tanke om andre racer der var mere klædelige, men so be it. Den skal bare aflives, den ulvehund – og helst meget, meget snart.

Det ville jo heller ikke gøre noget at se bare lidt effen ud til zumbaopvisning i weekenden. Vel? Når nu man har propellerne, kan det vel ikke skade at prøve at se et minimum af frisk ud…

2 kommentarer:

Onkel Eva sagde ...

Ved ikke om jeg har sovet..., men...de der rødpropeller... altså?!
Taler vi kvaster monteret bagpå??

Kirsten sagde ...

Pretty much, Eva. Eller; vel egentlig mere sådan noget strop-agtigt fnillerfnaller der vist mest er til pynt - men altså roterer helt vildt når røveren kommer i de rette svingninger. Det er pænt underholdende at stå som én af de bagerste til zumba ;-)