torsdag den 14. juli 2011

Ferie, ferie, ferie…

Det er jo skønt. Effektiviteten har fået overtaget hos mig med al den tid jeg pludselig har tilgode, og dagen i dag er blevet brugt omhyllet i en sky af Ajax og Cillit Bang*. De der tærter jeg nævnte i går får lov at vente, for i dag gad jeg simpelthen ikke mere bageri. Gassen gik s´gu af ballonen, dér.

Nu er der kun én dag tilbage, så kan Søren også holde fri sammen med os andre og det bliver dejligt! Vi har ikke lagt nogen store, forkromede planer, men har i stedet valgt at i år bliver hjemmesommer. Mest, i hvert fald.

I dag gik bookning´en nemlig igennem til et par dages ophold på Pejsegården, med tilhørende dag i Legoland(land). Hvem der glæder sig mest skal jeg ikke kunne sige, men jeg har da hørt Søren tale lidt om et par forlystelser (læs: mere eller mindre halsbrækkende ture der fremkalder opkastningsfornemmelser) han gerne vil forbi. Nu vi alligevel er der. For pigernes skyld, forstås.

Jeg glæder mig bare. Ikke til rutchebaneture, junkfood og “stå-i-kø”-disciplinen, men til at komme lidt hjemmefra. Til at kunne læne sig tilbage og bare nyde, være, leve, ånde, grine, slappe af og elske.

Livet, ferien og min familie.

………………..

*1/ Ja, jeg er sådan én der hopper på hvad de viser i reklamerne – til en vis grad. 2/ Når jeg finder det interessant at skrive om rengøring på bloggen, er der kun fordi det ikke sker alt for ofte. En markering er lissom på sin plads så, ing´?!

3 kommentarer:

Inge sagde ...

Bonusinfo.... Pejsegården har en roterende bar:-)))

Kirsten sagde ...

I KNOW!! Hvor fedt er dét lige? Tænk, om man skulle afsted uden ungerne... Så kunne man blive rundtosset på flere planer ;-)

Anonym sagde ...

JO, en markering er altid på plads :-)

God tur til pejsegården.

KH Maria