søndag den 19. juni 2011

Pelle B overload!

Okay så. Jeg sidder her med en følelse af at de sidste dage er pisset lige forbi mig; Verden suste afsted i en gal hast, og jeg hørte Lady Gaga imens…

De sidste dage har stået i dansens tegn for os – og lad det være sagt med det samme: Sæsonafslutninger er ikke det samme som da Mor var dreng!

I går var vi til Dansegalla (red.: Dét vi andre tog til i strutskørt og laksko, og kaldte “afdansningsbal” tilbage da verden endnu ikke var gået af lave), og dét var fandeme i orden. Jeg tager meget hatten af i respekt for de instruktører, frivillige m.fl. der kan stable sådan en eftermiddag på benene, for jeg siger jer; Vild med dans kan godt pakke sammen i forhold til dette udstyrsshow.

Vi taler stroboskoblys, røgshow, farvede lysdiodedimser, spotlights, lyd *indsæt selv øresønderrivende “ufti-ufti-ufti”-rytmer hér*, pailetter, kostumer, lange øjenvipper, flere kostumer, flere kostumer, flere kostumer, fantasi, pynt, vimpler, flag, konfetti dalende fra loftet – og underholdning en masse. Med cirkustema!

Og logistik. Og koreografi. Og glade, stolte unger.

Dét er da lige til at blive rundtosset og glad i låget af, ing´?

Det var guld værd, akkurat ligesom det har været de sidste år vi har været afsted til dansegalla med Power-house, og de skuffer aldrig. Børnene har haft en fabelagtig dag hver gang, og de knokler gerne i dagene op til også, med både almindelig træning og generalprøver. Det er fantastisk.

Men når dét så er sagt, så er det edderbroderemig også nogle hårde dage for forældrene – med kørsel frem og tilbage, frem og tilbage, med mange dansetimer (og flere dage) i træk. Lørdag tog vi afsted kl. 10 hjemmefra – og landede på matriklen igen omkring kl. 18. Det er jo en pænt lang arbejdsdag, det dér. Med *ufti-ufti-ufti* nonstop. Og Lady Gaga. Og Pelle B.

Åh gud. Pelle B…

Jeg haster videre til egen cd-hylde lige om lidt. Jeg tror godt det kunne ende i noget skidt hvis jeg ikke straks får en antidosis af noget Thin Lizzy eller nå´ed!

1 kommentar:

Trillemus sagde ...

Jeg kan se at vi har oplevet det samme denne lørdag. Fantastisk dag og endnu mere fantastiske Power-House...

Kh Mette